Najbolj VROČ 🔥 trend v svetu zmenkov: Tako prepoznaš fanta, ki je 'Golden Retriever Boyfriend'

22. 12. 2023
Najbolj VROČ 🔥 trend v svetu zmenkov: Tako prepoznaš fanta, ki je 'Golden Retriever Boyfriend' (foto: Profimedia)
Profimedia

Pa enega zlatega prinašalca za s sabo, prosim. 😉

Fant, ki se z vsem strinja, misli, da si najbolj zabavna na svetu in ti naredi playlisto za med menstruacijo? 

A takšen fant sploh obstaja? In če - ali lahko naročimo kar tri? Zdi se kakor, da nikogar več ne zanima ideja arogantnih fantov, ki delajo 'big biznis', buljijo (v tvojo dušo, itak) in ti ukazujejo, v katere volančke se moraš obleči za svečano večerjo z njegovo zoprno mamo. No, vsaj predvidevamo lahko, da gre za takega poslovnega potencialnega fanta, ki je kot izrezan iz LifeTime Original filma. 

Ampak taki fantje so izginili v pozabo v trenutku, ko je splet prepravila novica, da Taylor hodi z najbolj *zlatim* zlatim prinašalcem Travisom Kelcejem. 

Ne spreglej še: 

In ja, točno takšen je zlati prinašalec. Prijazen, vedno nasmejan, malce naiven, kozarec pa venomer vidi poln. Tudi takrat, ko se tebi zdi, da je že zdavnaj počil in vode nikoli več ne boš mogla točiti. Na zvon obesi svoja goreča čustva, te drži za roko in nikoli nima preveč v službi, da ti ne bi odpisal. Neumorno te išče po letališču, če se slučajno zgubiš v 'duty free' trgovini, vedno ti nosi vrečke in drži torbico v klubu. Pa od tebe ne bi pričakoval, da ga po zmenku zapelješ domov. Baje so to povsem običajni standardi v zvezi. 

Zlati prinašalec pa za to, ker je prav tako ljubeč, sočuten in ravno toliko maha z repkom kot zlati prinašalec. Pes, ki smo ga imeli vsi in fant, ki ga bomo z malo sreče, in malce višjimi standardi, mogoče lahko dobile. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 1989 Taylor’s Version (@taylorswift__eras)

Neumesno, ampak zakaj vse zvezdnice hodijo s Travisi? Je to slovenski Tomaž? Ali bi morale večkrat pogledati Poletje v školjki, pa bi sedaj imele fanta? 

Te morda zanima še: "Resno se sprašujem, kako nekatere ženske to zmorejo, čeprav ne prenesejo moža?" (iskren zapis Gorenjke)

Preberi še: Obstajajo 3 tipi ločenih moških - a le z enim od njih lahko ustvariš zdravo razmerje

Novo na Metroplay: Alya o trenutkih, ki so jo izoblikovali, odraščanju in ljubezni do mnogih stvari v življenju