Zgodilo se je v Mariboru: Sodelavca sta imela skrivno afero, on pa je pred vsemi naredil ...

"Zaradi tega, kar je naredil, sem ga želela dokončno odrezati iz svojega zasebnega življenja." No, kaj bi pa ti naredila na njenem mestu?

Zgodilo se je v Mariboru: Sodelavca sta imela skrivno afero, on pa je pred vsemi naredil ... (foto: Profimedia) Profimedia
17. 9. 2023

Seks s sodelavcem? Naša bralka opozarja, da je to lahko hkrati dobra in slaba stvar.

"Čeprav sem si vedno obljubila, da se na službenem mestu ne bom zapletala v intimne odnose, sem nedavno spala s sodelavcem iz drugega oddelka podjetja, v katerem delam. Ob tem sva si sicer obljubila, da tega ne bova govorila nikomur, a zdi se, da se tega dogovora držim zgolj jaz.

Odkar sva namreč spala skupaj, me v službi vedno zbada in namiguje na dejstvo, da najin odnos ni zgolj profesionalen. Kljub temu, da sem ga večkrat prosila, naj tega ne dela v pričo drugih, se sam obnaša kot prvošolček, ki vsem sošolcem želi dati jasno vedeti, da je poljubil punco.

No, na moje razočaranje zadeva ni ostala zgolj pri zbadanju in namigih. V nekem skupnem elektronskem sporočilu, v katerem je bilo vsaj 20 sodelavcev, je namreč nekdo napisal, da se vsi skupaj srečamo na nekem dogodku, nakar je moj sodelavec, s katerim sem seksala, vsem skupaj odgovoril: "Komaj čakam, da te vidim."

Ko sem to videla, me je skoraj zadela kap. Seveda se je on izgovarjal, da je sporočilo želel poslati zgolj meni, kasneje pa priznal, da je to naredil za šalo in naj se sprostim.

V tistem trenutku sem ga želela dokončno odrezati iz svojega zasebnega življenja, a mi je nato že tisto noč dokazal, zakaj prenašam njegove neumne šale. V postelji je namreč neverjeten. Najbrž pa pri naelektrenosti in čustvom pomaga tudi dejstvo, da sem na njega pogosto jezna. Jezen seks je namreč tolikokrat boljši kot klasičen." 

Preberi še: "Na avtobusu mi je pred vsemi šel z roko pod krilo in me vprašal, ali mi lahko vtakne ..." (izkušnja z ljubljanske trole)

Priporočamo tudi: "Ko je vame potisnil prste, sem čisto pozabila na to, da sem v življenjski nevarnosti" (izpoved Ljubljančanke)