Ženske s TEMI lastnostmi prej najdejo ljubezen svojega življenja (kot tiste, ki jih nimajo)

Najti ljubezen v sodobnem svetu zmenkov in razmerij je lahko zelo težko, a obstajajo ženske, ki imajo določene osebnostne lastnosti, zaradi katerih bodo bolj verjetno našle ljubezen kot si je želimo vsi.

Ženske s TEMI lastnostmi prej najdejo ljubezen svojega življenja (kot tiste, ki jih nimajo) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 12. 2020

Želja vseh je najti osebo, ki bo hkrati naš najboljši prijatelj in ljubimec, nekoga, s katerim lahko delimo svoje upe in sanje ter z njim zgradimo srečno in zadovoljno življenje.

Na žalost pa nekaterim ženskam prava ljubezen pomeni nekaj, kar je namenjeno vsem – samo ne njim.

Ne obupaj prehitro, ko boš spoznala, kakšne lastnosti mora imeti ženska, da bi čimprej našla ljubezen svojega življenja, boš lahko polna samozavesti to tudi pokazala!

Če želiš biti ženska, ki bo bolj verjetno našla svojo pravo ljubezen, moraš ...

BITI SAMOZAVESTNA

Ženska, ki ve, kako najti pravo ljubezen v zdravem razmerju, resnično pozna samo sebe. Pozna svoje prednosti in slabosti, svojo močno in šibkejšo stran. Ve, kako se spopasti s preteklostjo in prepozna svoje omejitve ter je pripravljena prositi za pomoč, ko jo potrebuje.

Takšna ženska ve, kaj hoče. Ve, kakšnega moškega hoče ter kakšne mora imeti lastnosti in vrline. In odločna je, da bo takšnega tudi našla.

VERJETI VASE

Ženska, ki vse vzame zelo osebno, ne zaupa sami sebi, kdo je v resnici. Na življenje gleda skozi svojo osebno lečo in moškemu ne dovoli, da jo ima rad takšno, kot je. Oseba, ki jo vidi v ogledalu in je ne mara preveč, jo omejuje. In ne more pričakovati, da bo moškemu ali komurkoli drugemu všeč, če ne mara niti same sebe.

Bodi takšna ženska, ki ne vzame vsega osebno. Razumi, da imajo moški svoje lastne misli, neodvisne od tebe. Imej se rada, bodi si všeč takšna, kot si, in všeč boš tudi tistemu, s katerim si.

BITI PRILAGODLJIVA

Ženska, ki najde ljubezen svojega življenja, je pripravljena na vse, kar ji pride naproti. Je prilagodljiva in sprejme dejstvo, da se včasih stvari ne odvijajo po njenih pričakovanjih.

Poskusi biti vsaj malo bolj prilagodljiva. Verjemi, postalo ti bo všeč!

IMETI SMISEL ZA HUMOR

Življenje je lahko težko in ženska, ki je zmožna spremembe sprejeti z nasmehom, bo bolj verjetno našla pravo ljubezen. Ko pride dan, ko gre vse narobe, imaš dve možnosti: lahko se jeziš, si slabe volje, kričiš na vse okoli sebe, ... ali pa vržeš roke v zrak, spoznaš, kako noro je lahko včasih življenje, odpelješ psa na sprehod in pozabiš na to.

Če boš trenutke, ki se ne odvijajo po načrtih, sprejela s humorjem, boš bolj verjetno prej našla takšno ljubezen, kot jo iščeš.

BITI ODLOČNA

Ključ do tega, da najdeš in obdržiš ljubezen, je odločnost. Odločnost, da boš uspešna, da boš dobila tisto, kar želiš in ne boš dovolila, da ti kaj pride na pot.

Zapomni si: odločna ženska nikoli ne obupa.

Ni razloga, zakaj bi se katerakoli ženska na tem svetu spopadala s težavo, kako najti pravo ljubezen, ki si jo zasluži.

Zgoraj naštete lastnosti, ki jih ženske po naravi tako ali tako imamo, so vse, kar potrebuješ, da najdeš moškega, s katerim boš živela srečno do konca svojih dni. Le izbrskati jih je treba. Zato: pokaži se svetu, bodi takšna, kot si in najdi svojega moškega!

Pripravila: N. Š., po predlogi Mitzi Bockmann

Preberi še: Ta nepričakovani znak razkriva, da se bosta zelooo kmalu razšla ali pa Kaj je razlika med "všeč si mi" in "ljubim te"?

Priporočamo tudi: 7 idej za jesenske zmenke, po katerih se bosta še bolj povezala