Ženske s temi 3 lastnostmi zelo dobro vedo, kako dobiti moškega (in ga obdržati)

To so lastnosti žensk, katerim se moški nikakor ne morejo upreti!

Ženske s temi 3 lastnostmi zelo dobro vedo, kako dobiti moškega (in ga obdržati) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2019

Še nisi našla odgovora na vprašanje "Kaj moške pravzaprav tako privlači pri določenih ženskah, da se jim ne morejo upreti"? Odkrili smo, katere so osebnostne lastnosti, potrebne za to, in morda te bo nekoliko presenetilo dejstvo, da so dovolj že tri prave.

1. Dovzetnost

Ko si moškemu resnično všeč in ima s teboj resne namene, ti bo želel dati vse. In pomembno je, da si to sposobna sprejeti. Na primer: ko te bo povabil na večerjo, prosimo, ne ponujaj, da boš polovico računa plačala ti. Dovzetnost v tem smislu pomeni, da se mu preprosto zahvališ in mu poveš, kako dobra je bila hrana in da je njegova izbira restavracije odlična.

Zrel moški te ne potrebuje zato, da bi plačala polovico računa. On išče žensko, ki jo lahko osreči in ki zna to, kar ji nudi, tudi ceniti.

Morda se ti to zdi staromodno, pa vendar si vsak moški želi žensko z dobro samopodobo. Ne samozavestjo, ampak samopodobo. Prva je namreč tisto, kar počneš, druga pa tisto, kar si.

Da si dovzetna oziroma sposobna sprejemati, pomeni, da si navajena na to, da je moškemu mar, kako se počutiš. To ti je všeč in ti ni nič nenavadnega ter mu tudi pokažeš, da to zelo ceniš.

Morda se zdi protislovno, ampak to je eden ključnih načinov, na katerega moški oceni tvojo stopnjo samopodobe in s pomočjo česar ugotovi, ali si ženska, ki te želi imeti za svojo življenjsko sopotnico.

Želi te osrečiti in s pomočjo tvojega odziva vedeti, ali mu to tudi uspeva.

2. Dostopnost

Če te moški povabi na zmenek in ti že dva tedna ne utegneš, te bo morda še nekaj časa klical v upanju, da si boš vzela čas. Ampak če bo vse skupaj trajalo preveč časa, bo lahko prišel do dveh zaključkov: si prezaposlena s svojimi prijatelji in kariero ali pa ti preprosto ni všeč.

Moški so na začetku pogosto zelo navdušeni in komaj čakajo, da bodo preživeli čas s teboj. Daj mu vedeti, da si dostopna.

3. Spoštovanje

Če se ozreš okoli, boš opazila, da se moški pogosto ne poročijo z najbolj vročim, seksi dekletom, ki so ga kadarkoli spoznali. Kar si zrel moški želi pri ženski, s katero se bo poročil, je nekaj, kar očesu ni vidno.

Če je pameten, se bo poročil z žensko, ki ga spoštuje.

To preprosto pomeni, da spoštuješ način njegovega življenja, verjameš v njegovo kariero, ceniš njegov odnos s prijatelji in družino, njegovi življenjski cilji in želje pa so stvari, s katerimi se strinjaš in glede katerih imaš dober občutek.

Najbolj pomembna stvar, s katero mu lahko pokažeš, da ga spoštuješ, je da ga vprašaš, kaj si misli o določenih stvareh.

Ko ima težavo, mu daj vedeti, da ga podpiraš in da si prepričana vanj, da jo bo rešil. Vprašaj ga za nasvet in mnenje glede stvari, o katerih ima veliko znanja.

Moški, ki je pripravljen na resno zvezo, išče partnerko za vedno. Če boš počela vse to, mu boš dala vedeti, da si ob njem.

Moškega, ki si želi s teboj preživeti svoje življenje, ni težko spoštovati in prav to je tisto, zaradi česar si tudi želi biti s teboj do konca svojih dni.

Prav tako pa si sama želiš ob sebi imeti nekoga, ki ga spoštuješ, saj je življenje preprosto preveč vredno, da bi ga preživela z nekom, ki ti ni v navdih.

Po predlogi Jamesa Allena Hanrahana priredila: N. Š.

Preberi še: Psihologi razkrivajo: Kaj v resnici pomeni, ko bivši všečka tvoje fotografije?

Priporočamo tudi: Preveri, kateri lik iz serije Seks v mestu je tvoj dragi (foto)