"Ženske mi plačajo 1600 €, da izvem, ali jih njihov partner vara" (izpoved ženske)

A to še ni vse – ne boš verjela, za kaj potem porabi ves ta denar. 😳

"Ženske mi plačajo 1600 €, da izvem, ali jih njihov partner vara" (izpoved ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 3. 2022

Ljubezenska detektivka Carolina Lekker svoj denar služi tako, da preverja zvestobo moških, za kar jo najamejo najrazličnejše ženske.

Njeno 'življenjsko poslanstvo' se je razvilo iz sprva nedolžne šale s svojimi prijateljicami, danes pa s tem Carolina služi več kot 1600 € na en primer, pri čemer denar običajno porabi za svoje kozmetične popravke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carolina Lekker (@carollekker_)

Kako torej poteka njeno delo?

Najprej pridobi telefonsko številko in Instagram profil 'tarče' ter začne z njo flirtati z namenom, da bi se dobila tudi v živo na zmenku.

V kolikor je uspešna pri dogovarjanju za čas in kraj zmenka, prejme plačilo, stranka, ki jo je najela, pa dobi informacijo o tem, da njen moški pogleduje drugam. A vendar, v kolikor moški ne podleže in dokaže svojo zvestobo, Carolina ostane brez plačila in pusti par, da živi svoje življenje naprej.

Ženska za maščevanje bivšemu porabila skoraj 1000€ (poglej, kaj je storila)

Na žalost pa v večini primerov denar dobi ona.

"Nimam veliko izkušenj s pozitivnimi statistikami," za spletni portal Mirror priznava Carolina. "V kolikor moški že na začetku razkrije svoj status razmerja, ne nadaljujem z načrtom, saj je iskrenost resnično pozitivna lastnost pri (ne)zvestobi."

Čeprav Carolina na začetku ni bila najbolj prepričana v služenje denarja na račun zlomljenih src, pa dodaja, da ji je v tolažbo to, da ve, da pomaga drugim ženskam spoznati resnico o njihovih partnerjih.

"Na začetku me je prestrašilo, saj se je zdelo kot neka čarovnija. Le z enim sporočilom sem namreč že lahko vstopila v življenje popolnoma nepoznane osebe. Ne bi rekla, da gre za neposredno varanje, ampak neko predhodno točko, saj nisem v fizičnem kontaktu z njimi," priznava.

"V nekaterih primerih pa so ženske že iskale nek način za razhod, ampak niso imele dokaza, ki so ga potrebovale. Menim, da globoko v sebi vsi želimo vedeti, ali so naši partnerji dovolj močni, da se soočijo s skušnjavo, ki se lahko pojavi v kateremkoli trenutku. Imam poseben način govorjenja in glede na to, da sem v nenehnem stiku z ženo ali dekletom, imam vse potrebne informacije, da ga zmedem ter postavim na preizkušnjo."

Začutiš kdaj 'metuljčke' ob nekom, čeprav si v (srečnem) razmerju? TO je razlog!