Ženskam, ki počnejo TO, se lahko uprejo le redki moški

Neverbalna komunikacija je pogosto odločujoč dejavnik, ali se bo moški zaljubil vate ali ne. Preveri, katere so skrivnosti žensk, katerim se lahko uprejo le redki moški.

Ženskam, ki počnejo TO, se lahko uprejo le redki moški (foto: Profimedia) Profimedia
19. 6. 2019

Neverbalna komunikacija je po besedah psihologinje Monice Moore tisto, s čimer ga boš najbolj verjetno osvojila – predvsem zato, ker se z njo pogosto veliko lažje izrazimo. Na žalost pa ženske neverbalni komunikaciji posvečamo premalo pozornosti. Tiste, ki znajo dobro flirtati, s tem pokažejo tudi svojo samozavest, kar moške še posebej privlači.

Medtem ko obstajajo stvari, ki jih odbijajo (izogibanje pogledu in po drugi strani strmenje, zehanje, namrščenost, posmeh, umikanje ter podobno), pa je pri flirtanju ključno naslednje:

1. Vzdrževanje očesnega stika

Očesni stik je ključen del flirtanja, zato ko se tega lotiš, bodi vztrajna. A pazi, da osebe nasproti ne spraviš v zadrego. Pokaži zanimanje!

2. Dajanje primernih komplimentov

Del uspešnega flirtanja je tudi dajanje komplimenta. Pri flirtanju namreč gre tudi za to, da se s tvojo pomočjo druga oseba dobro počuti v svoji koži.

3. Spravljanje v smeh

Ženske, ki znajo dobro flirtati, se ne bojijo v pogovor vključiti tudi humorja, saj so tako moškim še bolj všeč, prav tako pa na tak način v pogovor lahko vneseš nekoliko sproščenosti.

4. Pogosto nasmihanje

Poleg očesnega stika je nasmeh še ena uspešna taktika pri flirtanju. Pravzaprav je to najboljša taktika, s katero lahko pokažeš zanimanje.

5. Vzravnana drža

Ko govorimo o flirtanju, je drža vse. To pa zato, ker drža tvojega telesa na neverbalni način sporoča, kako samozavestna si in posledično tudi, kako privlačna boš osebi, s katero flirtaš. Če želiš torej izpasti samozavestno, poskrbi, da se držiš vzravnano in bodi pozorna na svoje gibe.

6. Nošenje oblačil rdeče barve

Če je tvoj cilj, da moški tvoje flirtanje dojame kot privlačno, izberi nekaj rdečega, s čimer boš še posebej pritegnila pozornost in dala vedeti, da se v svoji koži počutiš odlično.

7. Položaj stopal

Še ena taktika, vredna omembe, je položaj tvojih stopal. Nekoliko nenavadno, kajne? Dokazano je namreč, da če imamo med pogovorom usmerjena stopala proti osebi, s katero se pogovarjamo, s tem sporočamo, da nas ta zanima. Da ti je všeč, mu lahko pokažeš tudi tako, da s stopalom nežno podrsaš proti njemu.

Kaj praviš, si pripravljena, da preizkusiš osvajalsko taktiko žensk, ki se jim le redki moški lahko uprejo? ;)

Pripravila: N. Š.

Preberi še: "Vedela sem, da se ne bi smela poročiti z njim, pa sem to vseeno storila ..."

Priporočamo tudi: TO je najbolj SEKSI ženska na svetu (ko jo vidiš, boš vedela, zakaj!)