"Ženine spodnje hlačke sem poslal na DNA analizo - to, kar sem izvedel, mi je življenje obrnilo na glavo!" (izpoved Slovenca)

Šokirani Slovenec trdi, da ve, da je analiza 99 % pravilna, žena pa naj bi mu zatrjevala to 👇! Kako bi ti reagirala? 😅

"Ženine spodnje hlačke sem poslal na DNA analizo - to, kar sem izvedel, mi je življenje obrnilo na glavo!" (izpoved Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 3. 2023

"Pozdravljen, Brane!," je svojo zgodbo začel zaskrbljeni moški.

"Nate se obračam, ker sem čisto na dnu in ne vem, kaj naj naredim. Vem, da je odločitev na meni, ampak vseeno bi rad slišal tvoje mnenje. Poročen sem 15 let in smo 'srečna' družina z dvema otrokoma. Priznati moram, da sem ljubosumne sorte človeka in da se je to začelo odražati v mojem odnosu z ženo, ki ji dolgo časa nisem mogel kaj očitati. Vzorno skrbi za družino in si nasploh prizadeva, da bi najin zakon ostal in da bi se rešil ljubosumja. Tudi v spolnosti naj bi po njenem bilo idealno," je priznal.

"Pred dvema letoma sem opazil, da se je malce ohladila in s tem še prilila ogenj na mojo ljubosumnost. V prepirih mi je zatrjevala, da nima razlogov, kaj šele možnosti, da bi mi bila nezvesta.

Namreč, živimo v malem kraju in je skoraj nemogoče dolgo kaj prikrivati. Začela je zaklepati telefon, potem pa sem slučajno po mesečnih izpiskih ugotovil, da pošilja zelo veliko SMS-ov. Na mojo zahtevo, da hočem imeti izpiske, me je nekako prepričala, da ni nič in da bi vse naredila za nas. Vrtal sem naprej in pred tremi meseci - šok.

Vem, da se bo slišalo ogabno, ampak začel sem brskati po 'umazanem' perilu, in kar sem ugotovil, je moje življenje postavilo na glavo. Perilo sem dal v DNA analizo in rezultati so takšni, da ti danes pišem.

Vem, da je analiza 99 % pravilna, ona pa mi zatrjuje, da je spermo pobrala na hlačke, ker naj bi zalotila svojo sodelavko pri seksu in se naj bi nevede vsedla na tisti stol, kjer sta občevala," je zapisal šokirani Slovenec.

"Ne morem in ne morem pridobiti priznanja, ker pravi, da ne more priznati, česar ni storila, in ne želi, da se razideva, ker ji razen mojih občasnih ljubosumnih izbruhov prav ničesar ne manjka. Del mene si še vedno želi ostati v zakonu, drugi del pa, da jo pošljem v tri … in zapustim žensko, ki mi je in mi pomeni vse. Kaj bi ti storil na mojem mestu?" je zaključil.

Ženska med spletnim nakupovanjem izvedela, da jo fant vara (preveri, KAKO)

Te zanima, kako mu je odgovoril Brane?

Delček njegovega zapisa delimo spodaj:

"Ko si pred dvema letoma, kot praviš, opazil, da se je malce ohladila, si – zaradi svoje ljubosumne narave si najbrž nisi mogel pomagati – postal še bolj ljubosumen, namesto da bi na ohladitev odreagiral drugače, jo poskusil vnovič zagreti na druge načine: s tem, kar jo najbolj razveseljuje, z več pozornosti, z več nežnosti, z romantičnimi počitnicami, z umaznim vikendom (v postelji), z več seksa, s spremembami v seksu. Kar je, je. Ne bom te slepil: nenadno zaklepanje telefona ni nekaj, česar ne bi opazil tudi manj ljubosumen in neljubosumen partner. Ob zelo ljubosumnem partnerju je to lahko tudi neke vrste uporništvo z razlogom, lahko pa tudi kaj bolj resnega," je zapisal in dodal: "Kaj pa tele nesrečne hlačke, ki si jih dal pregledati!?

Priznala je, da je bila na njih sperma drugega moškega, ne pa tega, da jo je pridelala ona. Je tehnično možno, da so jo njene hlačke 'pobrale', ker se je nevede vsedla na stol, na katerem je zalotila seksati sodelavko? Je.

Je verjetno? Ti misliš, da ni in zahtevaš priznanje. Ona pravi, da ne more priznati nečesa, česar ni storila. Jaz ne bom odgovoril. Del tebe si še vedno želi ostati v zakonu, del pa, da jo pošlješ v tri*** in zapustiš žensko, ki ti je in ti še pomeni vse. Veliko si povedal, ko si napisal to, da ti je žena, s katero sta skupaj petnajst let in imata dva otroka, pomenila vse in da ti še vedno pomeni vse."

Zapis je bil objavljen na tem portalu.

"Imam dva otroka z različnima moškima – to pa še ni vse" (izpoved zaskrbljene Slovenke)