"Imam dva otroka z različnima moškima – to pa še ni vse" (izpoved zaskrbljene Slovenke)

"Imam občutek, da me ljudje zaradi tega obsojajo ..." 😢

"Imam dva otroka z različnima moškima – to pa še ni vse" (izpoved zaskrbljene Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 3. 2023

"Imam dva otroka z različnima moškima. Povejte po pravici, kaj si mislite o ženski, stari 34 let, ki ima dva otroka z dvema različnima moškima in je dvakrat ločena? Imam občutek, da me ljudje zaradi tega obsojajo, vendar nisem imela sreče v ljubezni," je za iskreno mnenje na forumu vprašala Slovenka.

Čeprav se je v komentarjih pod objavo oglasilo nekaj uporabnikov, ki so v tem videli težavo in menili, da je morda za to kriva sama, pa je bilo veliko več takšnih, ki so na situacijo pogledali z drugega zornega kota in jo skušali razumeti:

1. "Nimam nobene pravice obsojati. Zelo hitro se lahko zgodi. Enostavno, v življenju imaš smolo. Zelo težko se je ujeti z enim človekom. Lahko si čisto super punca. Želim ti več sreče v življenju."

2. "Jaz te ne obsojam, si pač naletela na dva kretena. Ti pa želim, da najdeš pravega."

"Odkrila sem možev SKRIVNI profil, s katerega je pošiljal TAKŠNA sporočila"
(klic na pomoč zaskrbljene ženske)

3. "Poznam žensko, ki ima s tremi različnimi partnerji otroke. Zdaj je poročena že 15 let in ima četrtega. Očitno ji zdaj laufa. Je krasna ženska, ničesar ji ne moremo očitat. Pridna je in delavna. Otroke ima lepo poštimane. Je pač tak tip ženske, ki je všečna moškim."

4. "Ljudje smo bitja s svojimi značilnostmi in omejitvami, zato se v življenju lahko zgodi, da nismo opremljeni za soočenje z izzivi, ki se nam znajdejo na poti in naredimo napake ali si ustvarimo težave. Tudi dve povsem normalni [osebi, op. a.] se lahko znajdeta v neprijetnih situacijah, ki jim takrat nista bila kos. Pomembno je, da se zavedamo, da smo vsi ljudje in da imamo vsi svoje napake in pomanjkljivosti. Ključno je, da se trudimo iz teh situacij učiti ter se sčasoma razvijati v boljše in bolj osveščene posameznike."

5. "Ah, ne podlegaj predsodkom! Kdorkoli bo videl mlado mamico z dvema srečnima in negovanima otrokoma, ki jima jima posveča vso pozornost in jima je zgled in zatočišče, se ne bo spraševal o tem, čigavi so. Videti bo le tvojo ljubezen do otrok. In to je vse, kar šteje. Vse ostalo je nepomemben balast pritlehnih misli. Bodi najboljša mama, to je tvoj zdaleč največji izziv v tvojem življenju. Očitno si rada mama, in to je odlično, zato pokaži svetu, kako dobra mama si in kako v tem uživaš."

Kako lepooo! 🥰

Takšne krasne podpore pa res nismo pričakovali. Se strinjaš z njihovimi komentarji?

"To je absurd! Je normalno, da punčka pri 8 letih še vedno ...?" (klic na pomoč zgrožene tete)