"Žena me je zalotila med samozadovoljevanjem in zdaj me kaznuje ..." (izpoved Slovenca)

"Tako se obnaša, kot da sem res oskrunil njeno čast. Mi je grozno, da se tako počuti, ampak pomoje nisem naredil nič takega, da me sedaj kaznuje z ..."

"Žena me je zalotila med samozadovoljevanjem in zdaj me kaznuje ..." (izpoved Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 1. 2022

"Včeraj sem bil sam doma, pa sem se na kavču malo preveč sprostil. Gledal sem precej fu_abilen film. Ko je bilo najbolj luštno, je domov uletela žena.

Ker sem bil tako zagret, je niti opazil nisem. Imava kar en majhno sušo. Nisva že tri tedne.

Vedno je nekaj. Meni se je skoraj že zanohtalo. Me je zadnjič dražila, če si kdaj sam pomagam. Ma si praktično ne, mogoče kdaj pod tušem, nimam ravno domišljije in nisem ljubitelj pornografije. Običajno ženkica zadovolji moje potrebe in apetite, tri tedne pa je že kar lepa suša. Če ne bi gledal filma, se verjetno ne bi zgodilo.

Kako lahko popravim nastalo situacijo? Najdražja sedaj nori, da ji lažem in da je ne maram več. Pravi, da ker sem se ji zlagal, da pač prijatelju ne dajem roke, je to zanjo skoraj kot prevara.

Rad bi jo spametoval, da fantje radi kdaj tudi sami stvari na roke podelamo. Tako se obnaša, kot da sem res oskrunil njeno čast. Mi je grozno, da se tako počuti, ampak pomoje nisem naredil nič takega, da me sedaj kaznuje z ignoranco in aroganco," je na slovenskem forumu zapisal moški.

"Moj fant ne želi seksati z mano, če nimam urejenih ..." (bizarna izpoved dekleta)

Preberi, kaj so mu napisali nekateri uporabniki:

1.

"A ona se nikoli ne samozadovoljuje? Če se nikoli ne en pred drugim, jo prosi, da to stori, da jo boš opazoval in potem zamenjajta. Bodita korajžna. V postelji ni prostora za zadržanost."

2.

"Jaz sem ženska in se stalno samozadovojujem, kljub temu, da imam pestro spolno življenje. Če se tudi fant zadovoljuje, nimam nič proti, dokler sem sama zadovoljena. Če bi ugotovila, da gleda porniče raje, kot da seksa z mano, bi bila tudi jaz jezna. Mislim, da ji moraš sedaj na druge načine pokazati, da jo imaš rad, da ti je všeč in seksi in da raje seksaš z njo, kot da si ga mečeš na roke."

3.

"Moje osebno mnenje je, da se morata vidva usest in odkrit, v čem je vzrok, da imata že 3 tedne sušo. Morda pa lahko brez obtoževanja najdeta vzroke in poiščeta kakšno možnost za spravo. Ne vidim sicer problema, če prijatelju podaš roko, tudi ko tvoje partnerke ni poleg. Če ravno ne sanjariš o sosedi ali njeni sodelavki ali katerikoli drugi realni osebi (ki ni žena), je še vedno samo fantaziranje."

Kaj bi mu pa svetovala ti?

"Fanta imam rada, a med samozadovoljevanjem si zamišljam, da seksam z ..." (izpoved Slovenke)