Želiš spremeniti svoje življenje in svoje odnose?

V mesecu septembru bodo potekale tri e-delavnice, trije spletni programi, ki so tukaj zate kot priložnost, da narediš korak v novo življenje.

Želiš spremeniti svoje življenje in svoje odnose? (foto: profimedia) profimedia
1. 9. 2014

Tris delavnic, ki naj bi ti pomagale svoje življenje utiriti v zate najboljšo možno smer, nosijo naslednje delovne naslove:

  • Kako spremeniti svoje življenje (začetna in nadaljevalna)
  • Za samske: Priprava na partnerstvo (začetna)

E-delavnica KAKO SPREMENITI SVOJE ŽIVLJENJE je zate prava izbira, če si želiš živeti bolj kakovostno, srečno in zdravo življenje in si pripravljena narediti korak naprej v to smer. Če si boš želela nadaljevati s spreminjanjem svojega življenja, boš lahko v oktobru nadaljevala z naslednjo, nadaljevalno delavnico Kako spremeniti svoje življenje. Začetna delavnica se začne v torek, 9. septembra in poteka do 7. oktobra 2014.

Udeleženci avgustovske začetne e-delavnice KAKO SPREMENITI SVOJE ŽIVLJENJE bodo zdaj v septembru lahko nadaljevali z naslednjo e-delavnico, ki se začne v petek, 12. septembra in traja do 10. oktobra 2014.

Si samska in te zanima, katera pot vodi do kakovostnega partnerstva, ki temelji na medsebojni ljubezni in spoštovanju? Potem je e-delavnica PRIPRAVA NA PARTNERSTVO ravno prava zate - začnemo v petek, 12. septembra in končamo 10. oktobra 2014. V oktobru sledi nato nadaljevalna e-delavnica.

Če imaš še kakšno vprašanje glede e-delavnic, piši na tinkara@zdraviodnosi.si.

Več o vsebini, poteku in prijavi pa tukaj >>>

Tinkara Filač, svetovalka za zdrave odnose, foto: profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri