"V posteljo sem skočila z ZELO znanim Slovencem - zdržal je le nekaj minut"

 "S tako nespretnim in zabitim tipom že dolgo časa nisem imela opravka," nam je zaupala naša zvesta bralka.

"V posteljo sem skočila z ZELO znanim Slovencem - zdržal je le nekaj minut" (foto: Profimedia) Profimedia
28. 7. 2022

Zvesta bralka nam je zaupala, da ZELO slaven Slovenec v resnici nima pojma o osvajanju, kljub temu, da velja za enega bolj zaželenih tipčkov pri nas. 

"Sama se načeloma vedno držim pravila, da na Instagramu ne sledim slovenski zvezdniški sceni, saj je ta velikokrat pravzaprav nezanimiva in celo dolgočasna. To pravilo sem v zadnjem času prekršila zgolj enkrat, ko sem se po nekem dogodku povezala z zelo slavnim Slovencem.

Da je iskrica med nama očitno zares preskočila, je potrdilo tudi dejstvo, da mi je že dan po dogodku pisal in pričel pogovor, pri katerem sem hitro vedela, kam pes taco moli.

V njegovih poskusih, da bi me zvabil v posteljo, sem hitro opazila veliko pomanjkljivost. Fant namreč zares, ampak zares zares, ni znal osvajati. Pravzaprav s tako nespretnim in zabitim tipom že dolgo časa nisem imela opravka.

Na vsako moje sporočilo, ki je bilo na trenutke sarkastično ali pa šaljivo, je namreč odgovoril cel zmeden, prav tako pa ni razumel nobenih mojih namigov, s katerimi sem mu skušala dati vedeti, da sem pripravljena z njim seksati.

Komunikacija je postala tako slaba, da sem mu kar direkt napisala, naj mi pove, kje živi ter kdaj je sam, da ga pridem obiskat. Šele takrat, ko sem mu eksplicitno napisala, da bova seksala, se mi je zdelo, da končno razume, o čem govorim.

Tudi seks ni bil noben presežek. Ker je bil, ko sem prišla do njega, že vidno pijan, je zdržal zgolj nekaj minut, v katerih me praktično ni zadovoljil niti malo.

Še več, njegova slaba komunikacija se je kazala tudi med seksom, ko ni imel pojma, kako me z besedami vzburiti oziroma pripraviti do tega, da bom bolj uživala.

Končna ugotovitev torej je, da kljub temu, da je tip slaven zaradi svojega izgleda in statusa šarmerja, še ne pomeni, da to v resnici tudi je. Nekaterih lekcij se pač naučimo s pomočjo slabih izkušenj." 

Preberi še: "Pri strastnem ljubljenju v kopalnici naju je ujela LASTNICA kampa" (izpoved Dolenjke)

Priporočamo tudi: "Vzel je viagro, jaz sem ga začela oralno zadovoljevati, nato pa se je zgodilo TO" (izpoved Kranjčanke)