'Da imam spolno prenosljivo bolezen mi je povedala mama' (zelo NERODNA zgodba bralca)

Že samo ob branju pogovora, ki sta ga imela, bi se najraje pogreznili v zemljo. 🙊

'Da imam spolno prenosljivo bolezen mi je povedala mama' (zelo NERODNA zgodba bralca) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 4. 2021

»Pred kratkim sem dobil izpit za avto, kar končno pomeni, da imam svojo svobodo. S prihranki sem si kupil tudi svoj avto in čeprav je zgolj stara škatla na kolesih, je zame neprecenljiv. No, z novim avtom pa ni prišel zgolj čas za pohajanja, karaoke in druženja temveč tudi za to, da končno preizkusim teorijo, ki govori, da je seks v avtu izjemen in potencialno boljši kot v postelji.

Avto sem zato opremil s kondomi in lubrikantom, kar je bila v teoriji zelo dobra ideja, a kaj, ko je to mama nekega dne našla, ko si je avto sposodila za v službo. Takrat sem se izgovoril, da gre v bistvu za darilo za prijatelja, ki sem ga skrival, da ga on ne bi našel. No, potem pa se je zgodilo.

Že nekaj dni sem se slabo počutil. Ampak ne govorim o bolečini v glavi ali trebuhu. Slabo sem se počutil, ker me je spodaj vse srbelo, poleg tega pa sem dobil še nek čuden izpuščaj. Prijatelj mi je hitro svetoval naj se grem k zdravnici testirati za spolno prenosljive bolezni, kar sem tudi storil.

Čez nekaj dni, medtem ko sem se tuširal, so me klicali z rezultati. Cel čas sem bil zraven telefona, a klic sem seveda dobil ravno tisto sekundo, ko me ni bilo zraven. Telefona nisem slišal, ga je pa zato slišala mama, ki se je na klic tudi oglasila. Ko sem prišel iz kopalnice, sta me oba z očetom poklicala v kuhinjo, kjer sta resna sedela za mizo.

»Zakaj so te klicali iz zdravstvenega doma glede rezultatov za spolno prenosljive bolezni?« me je zaskrbljeno vprašala mama.

»Lahko bi nama povedal, da si spolno aktiven…saj veš, da bi ti pomagala,« se je mirno odzval oče.

»Fak, pod kakšno nesrečno zvezdo sem se ravno jaz rodil, da se mi to dogaja?!« sem pomislil sam pri sebi.

Zakuhal sem in v obraz postal rdeč kot rak. Seveda mi ni preostalo drugega, kot da staršema pojasnim situacijo. K sreči sta me razumela in po pozitivnem testu za nekakšno bakterijo v telesu sta mi bila ob strani in pomagala pri zdravljenju. Ampak v takem nerodnem položaju se do tega dneva nisem znašel.«

Preberi še: "Zadovoljil me je na zadnjih sedežih letala, in to med zasilnim pristankom" (vroča izpoved dekleta)

Priporočamo tudi: "Skušala sem ostati hladna, a kaj, ko je bil mojster 'dirty talk-a'" (VROČA izpoved bralke)