Zakaj so njegovi prijatelji tako pomembni?

Mnogo žensk v razmerju postane nezadovoljnih, ko moški del svoje pozornosti nameni prijateljem! Ne bodi posesivna, kajti tudi on potrebuje čas za prijatelje, tako kot ti občasno potrebuješ čvek s prijateljicami!

20. 11. 2006

Vik in krik!

Če od svojega fanta kakšen dan zaslišiš: »Draga, danes zvečer grem na pijačo s prijatelji!« ne zaženi panike! Namreč nič ni nenavadnega v tem, da si fant želi preživeti določen čas s prijatelji. Zavedaj se, da je bilo časa za prijatelje, preden si v njegov svet stopila ti, veliko več! Zato mu pusti dihati in ne zganjaj za vsako prijateljsko druženje vika in krika.

Razumi, da se mora vsaj občasno z nekom pogovoriti o novih modelih avtomobilov, ki so se začeli prevažati po cestah. Pusti mu ta užitek! Zamisliš se lahko, ko pohajkovanje po lokalih postane skoraj vsakodneven ritual … takrat mu (brez kričanja!) razloži, da si želiš več časa preživeti v njegovi družbi!

Samo jaz in ti, če …

Zavedati se moraš, da je veliko moških trmastih, zato na nerganje reagirajo še bolj ostro in zanalašč svoji dragi posvečajo manj svojega časa! Če boš fantu pustila dovolj svobode, bo veliko raje s tabo! Na vsak način ti bo hotel pokazati, da je razvajanje tebe in tvojega telesa, njegova glavna naloga!

Upamo, da ni treba poudarjati, da mu hvaležnost za trud lahko izkažeš tudi ti … z masažo, zajtrkom v postelji ali večerjo presenečenja, ki, jasno, vključuje tebe za posladek!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri