Zakaj si mu všeč, ko si poredna?

Brad Pitt je pred časom izjavil, da mu je Angelina všeč zato, ker še vedno zna biti porednica ... za zaprtimi vrati njunega doma, seveda. Te zanima, zakaj si mu všeč, ko si poredna in kako se najhitreje preleviš v poredno dekle?

Obleci kdaj njegovo usnjeno jakno ... in čisto nič drugega.  (foto: Eric Ray Davidson, Chris Clinton, Profimedia.si, Fox, Shutterstock) Eric Ray Davidson, Chris Clinton, Profimedia.si, Fox, Shutterstock
19. 6. 2012

Znanstveniki se strinjajo, da je poredno obnašanje morda ravno tista začimba, ki v zvezi med moškim in žensko ohranja vznemirjenje in poželenje.

Stavi na svoj videz

Tvoj fant je vizualno bitje, zato ga najlažje razvnameš z erotičnim perilom, škornji z visoko peto, začasnim tatujem na ritki ... Tvoja vroča podoba bo v njegovi glavi sprožila plaz, ki bo vpil: hočem jo takoj!!!

Bodi malo agresivna

Pritisni ga ob steno, na­deni mu lisice, ugrizni ga (pa ne premočno) ali kaj podobnega – karkoli ga najbolj vznemirja. Seksi ozračje in občutek 'nevarne' situacije gresta odlično skupaj in dvigujeta raven vzburjenja.

Pokaži mu kaj novega

Preseneti ga z novim položajem ali novo tehniko, da 1) se bo spraševal, od kod za vraga se je zdaj to vzelo, ali 2) od ugodja sploh ne bo mogel razmišljati. Novosti pričarajo razburljive in še ne doživete občutke.

In še eno opozorilo!

'Hot' bejba mu skuri možgane

Ni skrivnost, da vsi fantje ob misli na vročo punco pos­tanejo pravi bučmani (le da nekateri to bolje, drugi pa slabše skrivajo).

To potrjuje tudi raziskava, v kateri so moške zaposlili z reševanjem preprostih matematičnih računov. Pri računanju so se večkrat zmotili tisti, ki so vmes prejeli SMS od svoje seksi prijateljice, kot pa tisti, ki so prebrali sporočilo svojega prijatelja.

Se sprašuješ, v čem je trik? Kadar njegove misli napolni podoba 'hot' bejbe, za vse drugo v njegovih možganih preprosto zmanjka prostora.

Besedilo: Nuša Oblak, foto: Eric Ray Davidson, Chris Clinton, Profimedia.si, Fox, Shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri