Zakaj se ne bi več poljubljala?

Ha! Kje so tisti časi, ko sta bila vse dneve zalepljena drug na drugega? Privošči si ga večkrat, namesto sladoleda, usta na usta.

21. 5. 2015

Priflirtaj si njegovo pozornost

Mogoče nisi zadovoljna s količino pozornosti, ki ti jo namenja: poljubljata se vedno manj in po orgazmu zaspi v nekaj milisekundah.

S kritiko in nerganjem boš seveda dosegla nasprotni učinek, stavek: ‘Lahko poizkusim, da vidim, kakšnega okusa so tvoje ustnice?’ pa je dosti boljša taktika.

Ne čakaj na maj

… poljubi ga zdaj, predvsem pa pozabi na vse, kar so te učile mama in babici. Če so one imele na pretek časa za čakanje, da se bo njihov moški zbudil iz sanj, ga ti nimaš.

Ljubezen ni tekma v stilu kdo hitreje štarta, zato sledi svoji intuiciji in ga poljubi točno takrat in točno tam, ko in kjer se ti zahoče. Všeč mu bo!

Ne ostani mu dolžna

Fantje so zelo občutljivi na zavrnitev; ko se enkrat opečejo, si to zapomnijo za vse čase. Te je zadnjič hotel poljubiti ravno v trenutku, ko si se naličila, pa si ga odrinila od sebe?

Šminko si lahko še enkrat naneseš! Nikoli mu ne pozabi vrniti poljuba, pa ti ne bo treba … upoštevati prejšnjih dveh odstavkov.

Preberi še: 6 najpogostejših moških laži

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri