Zakaj se mu zdiš privlačna?

Seksi oblečena boš zagotovo pritegnila pozornost veliko moških, nikoli pa se jim ne boš zdela tako lepa kot tistemu, ti te ima rad.

29. 1. 2010

Naravna in umetna kemija.

Ko moškega prevzameš, velikost tvoje zadnjice in prsi postane nepomembna. Podobno kot zaljubljenost pa na moškega deluje tudi alkohol. Pazi se opitih moških: če se ti je približal šele po peti pijači, je očitno, da se mu treznemu nisi zdela dovolj privlačna.

Intelektualno ujemanje.

Če ga privlačiš, sta si verjetno podobna po vrednotah in intelektualnem dometu. To ujemanje začutimo kot iskro, saj takrat rečemo, da je nekaj preskočilo. Privlačiš ga, ker v tebi vidi sebe. A preveč podobnosti je lahko dolgoročno tudi dolgočasno, nekaj drugačnosti pa odnos poživi in dopolnjuje vajini osebnosti.

Telesna nasprotja.

Všeč so mu tvoje obline, dolge noge, majhna brada, nos in ploski trebuh. Zanimivo je, da bolj zadržane moške privlačijo ženske z manjšimi prsmi, ekstravertirani pa so mahnjeni na velike. Kakorkoli, moškim se boš zdela bolj privlačna, če imaš v pasu 70 % obsega bokov. Moški nagonsko vedo, da so ženske s takšnimi telesnimi značilnostmi bolj rodne.