Zakaj je počitniški seks tako zelo vroč

Z raziskavami so ugotovili, da 69 % moških in 72 % žensk pravi, da je počitniški seks bolj vroč od običajnega. 

Zakaj je počitniški seks tako zelo vroč (foto: Profimedia) Profimedia
14. 11. 2015

Na počit­nicah si bolj sproščena pa tudi novo okolje krepi spolno vzburjenost.

Prav zato smo se odločiti, poiskati ideje, ki ti lahko pomagajo ustvariti nekaj seksi spominčkov ...

Ideja št. 1: Seks na plaži

Ja, vemo da je november, ampak morda pa ravno v teh dneh odhajaš v tople kraje in ti bo tale namig prišel še kako prav ;)

Ne greš nikamor? Okej, glej idejo št. 2!

Zvečer zagrabi ogromno brisačo, poišči osamljen kotiček in položi brisačo blizu morja, kjer je pesek bolj vlažen in zlepljen skupaj. Tako boš zmanjšala možnost, da bi zrna peska prilezla na brisačo in se zavlekla v tvojo vagino.

Ideja št. 2: Seks v ogromni banji

V kad nalij vodo (največ do ene tretjine višine kadi), vlij mehurčke (če imata kad s šobami, jih ne nalij preveč, da se kopalnica ne bo spremenila v milno zabavo) in ga pokliči, naj ti namili hrbet ...

Si za nadgradnjo? Preizkusita seks položaj iz 50 odtenkov sive! Si samska? Izvoli: 6 namigov za noro hud za solo seks

Ideja št. 3: Seks v bazenu

seks

Opozorilo: ne poskušaj tega, razen če si srečnica z zasebnim bazenom ali če ti ni mar, da te lahko vržejo iz hotela, če te zalotijo.

Poklekni na tretjo stopnico v bazenu in se skloni naprej ter se oklepaj najvišje stopnice, medtem ko on prodira vate od zadaj.

Lahko se postavita tudi na konec bazena, ki je ravno toliko globok, da mu ven štrli le glava, ko stoji na dnu. Ovij mu noge okoli pasu in se nasloni na steno bazena. On se lahko prime za rob bazena in ga uporabi kot oporo, medtem ko se odriva vate. Ne spreglejta še: 30 noro seksi potez za še bolj vročo predigro

Besedilo: Petra Arula