Zadeva: Midva ... Lahko tole malo definirava?

Skupaj hodita ven, osvajata okoliške vrhove in se mečkata po nemarkiranih poteh, skupaj zvečer pogledata kakšen film in nato zaspita na kavču (no, to ne čisto takoj, ampak šele po ...), si pošljeta mnogo več kot dve sporočilci na leto in sploh tako med delovnim časom kot v prostih trenutkih precej hrepenita drug po drugem, AMPAK ...

15. 11. 2013

Ni ti še rekel, da te ljubi, in tudi mami te še ni predstavil. Njegovi prijatelji te še nimajo za njegovo punco, njegovi sodelavci te še vedno vpričo njega osvajajo in še vedno nisi prepričana, ali sploh zna izgovoriti besedo 'razmerje'. Če za trenutek odložiš rožnata očala, moraš v bistvu celo priznati, da se ob vsakem tvojem čustvenem izbruhu za nekaj časa umakne. Čas, je da definirata vajin odnos.

Izberi pravi trenutek

Na žalost ne obstaja enačba, s katero bi lahko izračunala najboljši čas, zato pa boš natančno vedela, kdaj je skrajni čas za tovrsten pogovor. Če sta že preživela obdobje najhujše zaljubljenosti, pa se zdaj zadeva nikamor ne premakne, imaš vso pravico do pojasnila.

Izkoristi njegovo sproščenost

Velja pravilo, da težkih tem ne načenjaš, ko se mu zjutraj mudi v službo in ne najde drugega para nogavic, kot se tudi sicer trudiš, da stresnih situacij zanj ne napraviš še bolj stresnih. Bolje bo, da ga te stvari sprašuješ, ko se sprehajata skozi park in veš, da ti lička zdravo žarijo, on pa je vesel, ker so ga v službi pohvalili za odlično opravljen projekt.

Uporabi prave besede

Ne postavljaj vprašanj, ki dovoljujejo samo dva odgovora: da ali ne, saj ga nočeš stisniti v kot. Seveda boš bolj težko v kot stisnila zaljubljenega fanta, a še tisti najbolj zaljubljeni so pri definiranju razmerja bolj previdni od punc. Prava formula se glasi nekako takole: "Rada bi ti povedala, da se že nekaj mesecev videvam samo s tabo, in me zanima, ali hodiva v isto smer ..."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri