Za povečanje strasti: Top seks(i) poteze z rutko

Velika novica! Eden od tvojih priljubljenih modnih dodatkov je lahko pripomoček za povečanje strasti v vajini zvezi. Poskusi naslednjih 15 spalničnih potez s svojo rutico oz. šalom.

Za povečanje strasti: Top seks(i) poteze z rutko (foto: Profimedia) Profimedia
16. 3. 2017

Različni pripomočki že od nekdaj burijo seksualno domišljijo tako moških kot žensk, vendar gotovo niste pomislile, da bi lahko običajna bombažna ruta ali nežen svilen šal postal eden od vajinih najbolj priljubljenih pripomočkov.

Pred vami je nekaj norih idej, kako jih uporabiti. Zaradi vaše uspešnosti bo tudi vaš predal modnih dodatkov postajal vse bolj poln, tudi po zaslugi vašega zadovolj(e)nega partnerja.

1. Zavežite mu oči in presenetite različne dele njegovega telesa.

Poljubite predel za njegovimi koleni, z zobmi nežno dražite njegove bradavice ali ližite notranjo stran njegovih stegen – pojdite, kamor želita srce in domišljija.

Koža je naš največji organ, zato moški z zavezanimi očmi odkrije nove erogene cone, kajti prisiljen je, da se osredotoči predvsem na občutke.

Peter, 31 let: “Uživam v negotovosti, kadar mi Simona zaveže oči in ne vem, kam bo priletel njen naslednji poljub. Vendar žal več kot tri minute zelo težko zdržim. Ima me, da bi si strgal prevezo in se je lotil. Simone seveda!”

2. Naj bo rutica del vajine seks prepoznavnosti.

Zavežite si rutico ali šal okoli nadlakti ali okoli pasu ter odigrajte in zaplešite enega od vaših najbolj seksi plesov. Lahko se spustite na tla pred njega, medtem ko stoji, ali pa ga zapeljite; naj si vas vzame od zadaj na kuhinjski mizi.

Od tega trenutka dalje bo vaš partner vsak šal oz. rutico povezoval z določeno seksi akcijo. Verjemite, da bo, vsakič ko boste iz predala potegnile šal, začel nestrpno mencati v pričakovanju užitka, ki ga čaka.

3. Rutico si zavežite okoli golih prsi, sedite partnerju v naročje in ga prosite, naj odveže vaše razigrano darilo.

Provokativno mahajte s prostim delom rutice pred njegovim obrazom. Vsakič ko ga bo poskušal prijeti, se umaknite. Nadaljujte toliko časa, da bo postal prijetno frustriran in ne bo mogel prenesti več vašega draženja.

Partnerja bo vse skupaj še posebej vzburjalo, saj obožuje izzive, ne ve pa, kaj boste v naslednjem trenutku naredile.

Zavedati se tudi morate, da so moški zelo vizualna bitja in jih zato delna golota celo bolj vzburja kot ‘Evin kostim’. Igrico igrajte tako dolgo, da boste prepričane, da res ne more zdržati niti sekunde več.

4. Vzemite vajeti v svoje roke in zavežite tanek dolg svilen šal okoli korena njegovega pokončnega penisa.

Postavite se pred svojega partnerja in ga počasi in nežno vlecite proti sebi.

Vaš moški naj stoji, kajti težko se je premikati na kolenih. Medtem ko ga z občutkom vlečete k sebi, naj se vam rahlo upira. Napetost, ki se bo ustvarila med vama, je lahko izredno erotična!

5. Uporabite isto tehniko kot v prejšnjem položaju, le da naj bo to uvod za oralni seks.

Vozel okoli korena penisa naj bo malo trdnejši, vendar naj omogoča normalno prekrvavitev in še vedno prijeten občutek za vašega moškega. Posvetite se mu z vso pozornostjo.

Zaradi pritiska šala na koren in vašega ljubkovanja se bo količina krvi v erekciji še povečala, kar bo povzročilo pri vašem partnerju neverjeten užitek.

6. Zvežite partnerja, vendar se ne omejujte na ‘klasičen’ način vezave rok za njegovim hrbtom ali nad glavo.

To delajo vsi! Zakaj ne bi poskusile naslednjega položaja: partner naj leže na hrbet s pokrčenimi koleni. Nato zavežite njegovo levo zapestje z levim gležnjem in desno zapestje z desnim gležnjem. V tem položaju vam bo maksimalno izpostavljen.

Prav zaradi nenavadnosti položaja, v katerem še nikoli ni bil, pričakujte nove in nepričakovane dogodivščine.

Sabina, 22 let: “Ko sva s fantom prvič poskusila ta način vezave, je bil kar malo v zadregi. Izpostavljenost njegovih intimnih delov je bila neverjetna, kar je vzburjalo tudi mene.”

7. Igrajte se z njegovo erekcijo.

V stoječem ali ležečem partnerjevem položaju zavežite rutico okoli korena njegovega erektivnega penisa. Z rutico počasi potegnite penis v smeri proti nogam, vendar pazite, da je vašemu moškemu položaj še vedno prijeten.

Zadržite položaj in ga vzemite v usta za nekaj trenutkov. Popustite prijem, da se penis vrne v prvoten položaj, nato vajo ponovite.

Vaš moški bo neizmerno užival v kombinaciji napetosti, ki ji sledi užitek.

8. Namočite šal v toplo vodo, vaš moški pa naj ga vodi preko vašega golega telesa.

Lezite na hrbet, vaš partner pa naj z mokrim šalom, od katerega kapljajo tople kapljice, potuje nad vašim telesom. Posebno pozornost naj posveti vašim erogenim točkam.

Zavezane oči

Neja, 30 let, pravi: “Vsaka kapljica povzroči drgetanje po celem telesu, saj nikoli ne veš, kam bo naslednja kapljica padla. Ko je zmanjkalo kapljic, je moj fant splezal name in se drgnil ob moje telo. Hitro sva se posušila in vsemu skupaj je sledil noro vroč seks.”

9. Sedite mu v naročje. S hrbtom bodite obrnjene proti njemu, dolg širok šal pa si zavežite okoli pasu.

Med penetracijo ga prosite, naj drži prosta konca šala. Na tak način lahko spreminjate kot položaja, saj se lahko nagnete daleč naprej, medtem ko vas partner drži z ruto, da ne morete pasti.

Prav tako vas lahko z nežnimi gibi vodi naprej in nazaj. Zibajoče gibanje vama omogoča menjavo ritma in različno intenzivnost penetracije.

10. Zavežite mu oči in ga hranite s sladkarijami, kot so s čokolado prekrite jagode in grozdje.

Med hranjenjem s čokoladnimi sladkostmi ga presenetite z nečem še bolj sladkim, z okusom po vas. Presenetite ga z vročim poljubom ali z bradavico, ki jo boste zapeljivo zapeljale v njegova usta. Ta mala sladka presenečenja bodo še bolj podžgala njegovo željo po vas.

11. Med erekcijo nežno zavežite tanko majhno rutico okoli vrečke njegovih testisov.

Za večino moških je to zelo občutljivo področje (verjetno si bo vaš moški želel rutico zavezati sam!), vendar pa mu bo prikrita napetost v bližini njegovih testisov povzročila neopisljiv užitek.

Za popestritev lahko poskusite s koncem rutice nežno dražiti testise ali pa se odločite za nežne gibe s prsti.

Marko, 28 let, dodaja: “Občutek je čudovit, vendar hkrati zastrašujoč. Prav gotovo tega ne bi upal početi z novo ljubimko. Osebi, s katero bi želel to doživeti, bi moral resnično zaupati.”

12. Naj vam zaveže zapestja ob vzglavje postelje.

“Verjamem, da o tem sanjari vsaka ženska. Gre za predajo, pri kateri nimaš kontrole in si v nemilosti svojega moškega, kar je poseben občutek,” pravi Tina, 26 let.

Včasih ženska odrine moškega, ki ji želi dajati daljši užitek tam spodaj, v tem položaju pa to ni mogoče, saj je predaja del igre.

Ko ste dobile svojo dozo užitka, ga zavežite na isti način. Predstavljamo vam položaj, v katerem bo dobesedno znorel od užitka.

Z zapestji, zvezanimi ob vzglavje postelje, ga zajahajte tako, da vas bo gledal v hrbet. Oralno se lotite njegovega junaka, medtem pa mu v pogled ponudite svojo zadnjico in vse drugo. Dejstvo, da se vas ne more dotakniti, ga bo spravljajo v sladko mučenje.

13. V rutico zavežite ledene kocke in nedolžno vprašajte svojega moškega, ali je pripravljen na fantastično zmrzovanje.

Ledeni zavojček popeljite na točke, kot so notranjost komolca, vrat in nadaljujte navzdol po prsih. Pri tem ne gre za relaksacijsko stimulacijo, vendar mraz povzroči, da so njegovi občutki maksimalni.

Ne bojte se približati njegovemu junaku. Hitro vam bo povedal, ali je za stvar ali ne. Ravno nepričakovanost dotika daje tej igrici dober občutek.

14. Napravite od dva do tri vozle na veliki trikotni ruti in se s hrbtom uležite na ruto.

Oblečene v hlačke ali brez njih dovolite svojemu partnerju, da počasi potegne rutico izpod vašega hrbta, vendar naj jo vleče med vašimi razkrečenimi nogami. Vozli dodajo prijetno trenje. Partner naj vajo ponovlja, kolikor dolgo si boste želele ve oziroma on. Pazite le, da zaradi strasti ne pride do hitrih potegov rutice.

15. Nežen svilen dolg šal naj vam moški položi med vaši nogi in z nežnimi gibi oponaša gibanje žaganja.

Same se odločite, ali boste pri tej igrici obdržale na sebi spodnjice ali ne. Ženske potrebujemo več časa, da smo fizično pripravljene za seks kot moški, zato je to svež in zanimiv način za povečanje vašega vzburjenja.

Mehka svilena tkanina na vašem nežnem intimnem delu bo povzročila neverjetne občutke in nepozaben užitek, ki bo zagotovo vodil v eno od vajinih bolj nežnih in strastnih ljubljenj.

Znaki, da je vaše početje z ruto ali s šalom ušlo kontroli

1 Med zadnjim obiskom stare mame ste se izmuznili v njeno spalnico in ji iz predala odtujili nekaj najbolj zanimivih šalov.

2 Odpovedali ste se obiskom kina s partnerjem na račun magičnega šova v vaši spalnici.

3 Med pogovorom s prijateljicami vam omemba rutice ali šala spravi rdečico na obraz.

4 Trgovinice z modnimi dodatki so postale vaše najbolj obiskane prodajalne.

Napisala: Lea Vodušek

Preberi še: Žadasti jajček po vsakem spolnem odnosu v vagino? Savina Atai opozarja!

Priporočamo tudi: Si vedela, da obstaja 12 različnih tipov ženskega orgazma? Tako jih dosežeš!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri