Za pomemben zmenek se obleci v seksi črno!

Ko je tvoje najljubše črno oblačilo nared za dnevno ali posebno priložnost, gre z njo ravnati nadvse spoštljivo.

24. 7. 2012 | Promocijsko sporočilo

Kaj s tem mislimo?

Predvsem to, da je črna barva še kako posebna barva.

Je namreč barva, katere mistične moči gre dobro poznati:

  • moč skrivanja in prikrivanja, ki jo lahko uporabiš za to, da s premišljeno kombinacijo oblačil drugih barv izpostaviš sebi lastne najlepše fizične atribute. S črnimi hlačami bi tako lahko skrila preveč zaobljena stegna, z rdečo ali letos še posebno modno rumeno majico pa poudarila svoj dehteči dekolte. Odlična kombinacija za tvoj prvi zmenek!
  • moč samokontrole in vztrajnosti, ki jo lahko uporabiš za to, da s povsem črno opravo opozoriš na tisto nekaj več, kar bi očem sicer ostalo skrito. Več kot odlična izbira za drugi ali tretji zmenek, na katerem si boš želela, da bi se fant namesto v tvoje prsi ali ritko zagledal v tvoje globoko zelene oči. Neprecenljivo!
  • moč pomirjujoče praznine, ki jo lahko uporabiš za to, da ostaneš močna in svoja. Tvoja črna oblačila lahko postanejo odličen kanvas za zrcaljenje tvojih najglobjih občutkov. Spreminjanje izpostavljenosti barvnih modnih dodatkov bo v kombinaciji s tvojo črno oblekico dalo krila tvoji neizmerni ustvarjalnosti. Več kot odlična oprava za vse zmenke, ki bodo zagotovo sledili.

No, vsi ti zmenki pa seveda lahko na tvojih oblačilih puščajo tudi tebi neljube sledi.

Naj črna ostane črna!

Rdeče vino, šminka, čokolada - to je le nekaj od tebi ljubih sladkosti, ki lahko povzročijo nadležne madeže na tvoji najljubši opravi za zares pomembne zmenke.

Naj ti v boju s trdovratnimi madeži pomaga Persilov spletni vodnik za madeže, da pa bo črna še naprej ostala črna, svoja oblačila zaupaj strokovnjaku za črno:

  • Persil Black Expert

Novi Persil Black Expert Gel združuje Persil čistočo s posebno zaščito barv za črna in temna oblačila. Nova Black Fix formula nudi zaščito proti sivenju za črna in temna oblačila, tudi po številnih pranjih ter učinkovito odstrani trdovratne madeže. Z novim Persil Black Expert črna ni le čudovita, temveč tudi ostane čudovita ...

Si želiš preveriti njihove obljube? Sodeluj v nagradni igri Persil Black Expert, ki jo gostimo na spletnem portalu Cosmopolitan.