Si za najboljši oralni seks? Takoj zdaj fantu pokaži TOLE

Roko na srce, oralno zadovoljiti žensko je umetnost. Fantu pokaži spodnje nasvete, in obljubimo ti, da se boš počutila kot samorog, ki med galopiranjem po obročih Saturna je crème brulée … ali nekaj podobnega. ;)

Si za najboljši oralni seks? Takoj zdaj fantu pokaži TOLE (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2022

Si fant, in dekle ti je pravkar pod nos pomolilo ta članek? Super! 

1. korak: Odpravi se na pot

Z drobnimi nežnimi poljubčki si utri pot od ustnic preko prsi in trebuha do južne meje njenega telesa.

2. korak: Spoznaj se z destinacijo

Namig: Izogni se očesnemu stiku, da se ne spremeniš v kamen!

Saj ne, samo šalimo se - očesni stik je povsem okej, čeprav je kljub vsemu zelo drzna poteza. Ali bo izpadel seksi ali srhljivo, pa je odvisno od osebe, ki jo želiš zadovoljiti. Zaupaj svoji intuiciji.

Nadaljevanje 2. koraka:

Preden se zaženeš v delo, notranjosti njenih stegen posveti nekaj pozornosti s čutnimi poljubi. Ta korak ni nujen, a se ga verjetno nihče ne brani. Ko si opravil/a s tem, se loti glavne točke. Ne omahuj - poišči klitoris. Na otip je kot majhen fižolček na vrhu sendviča s slanino.

Namig: Ne gre za običajen fižolček, ampak magičen fižolček! Če ga znaš uporabiti (in na koncu branja, ga definitivno boš), bi se morala punca na koncu zvijati, kot da iz nje izganjaš hudiča. Ekscercizem začni z dj-anjem po klitorisu, nato pa svoj obraz zakoplji med njene noge.

3. korak: Uporabi jezik

Fižolček poliži navzgor, navzdol in vseokrog, medtem pa se osredotočaj na pritisk, ki ga namenjaš klitorisu. Sila mora biti podobna tisti, ki jo uporabiš, ko si skušaš z jezikom nekaj spraviti izza zob v zadnjem delu ust. Igraj se z obliko svojega jezika in smermi gibanja.

(korak 4 in 5 sta izmenljiva)

4. korak: Komuniciraj

Vprašaj, če ji je všeč, kar počneš. Ne le, da je to dober uvod v ‘dirty talk’, tudi vse vulve niso ustvarjene enako. Dobi se jih v vseh oblikah, velikostih in barvah, z njimi pa pridejo tudi drugačne preference. Četudi je vse, kar počneš, odlično (v tem primeru - čestitke), je zanimanje za njeno počutje v vsakem primeru 100% privlačno.

5. korak: Ne pozabi na druge dele

Tako kot moški, ki jim je všeč, da se punce med oralnim seksom igrajo z njihovimi modi, tudi ženske ne marajo, če med obdelovanjem njihovih vagin pozabiš na preostanek njihovega telesa. S prsti lahko zdrsneš po njenih stegnih, jo zgrabiš za boke ali se stegneš, da bi se dotaknil njenih prsi. Možnosti je na pretek. Prste lahko (z njenim dovoljenjem) vstaviš tudi v eno ali obe luknjici. Položaj omogoča večopravilnost, a kljub temu ne izgubi fokusa.

6. korak: Nazaj k raznovrstnosti

Klitoris je zelo občutljiv. Če se z njim predolgo igramo premočno, ne bomo prišli nikamor. Nakloni mu nekaj nežnih poljubov in božanja z jezikom.

7. korak: Milijarda orgazmov

Ženske lahko doživijo več orgazmov, število pa navzgor ni omejeno. Prav tako se jih ne da omejiti ali opisati z besedami, vsekakor pa nam jih ni kar tako dovolj. Ko ga punca enkrat doživi, nikar ne umikaj rok (razen, če te prosi), ampak ji, dokler je motor še prižgan, zagotovi še enega.

Zelo uporaben namig: Zlato vozovnico med oblake bo gotovo zagotovila kombinacija jezika in kakšne manjše seks igračke.

8. korak: Daj ji čas

Nismo našli znanstvenih dokazov za to, a smo mnenja, da je drugi orgazem lažje doseči, če se imamo po prvem možnost malo spočiti. Seveda to ne pomeni, da v roke vzameš telefon, lahko pa uporabiš tiste nežne poljube. Fižolčku pusti nekaj sekund počitka in se nato vrni v igro.

9. korak: Nadaljevalni program

Po doseženem vrhuncu se lahko skupaj odločita, ali bosta nadaljevala z gledanjem filma ali se bosta še malo naskočila. Kako bosta nadaljevala svoj program, se nas ne tiče.

10. korak: Nazdravita

Takšen dosežek ni dopolnjen, če si na koncu ne podelita high five!

Vir: Cosmopolitan.com

Gif: Giphy.com

Preberi še: 5 napak, ki jih počnejo vsi zaljubljenci in s tem uničujejo svojo zvezo

Priporočamo tudi: Imaš pogosto težave tam spodaj? 7 nasvetov, kako se jih rešiš (za VEDNO)