Za darilo: seksi spodnje perilo

Spodnje perilo je daleč najmanj strašljiv spolni pripomoček, zato pa je njegova seksi različica zelo zanesljiv znak, da te razganja od poželenja.

Za darilo: seksi spodnje perilo (foto: profimedia) profimedia
16. 12. 2013

Zanesljiva izbira

Veliko večino fantov vzburja žensko telo v podvezicah, najlonkah in čipkastem perilu, tu boš zelo težko zgrešila. Vsake toliko se najde tisti, ki ga bolj vznemirjajo bele bombažne hlačke, a ti so prej izjema kot pravilo in v glavi še niso končali osnovne šole.

Pravila kupovanja sebi

Preden se zaletiš v stojalo s perilom in kupiš, kar ti je najbolj všeč, premisli, kateri del telesa bi rada izpostavila. Spodnje perilo ti namreč omogoča, da zakriješ tisto, kar ni najbolj idealno, in poudariš najlepše na sebi. Če imaš lepa stegna, so tvoja obvezna oprema nogavice s pasom, ker zaplate gole kože kar kličejo k poljubljanju. Če imaš lepo zadnjico, si omisli tangice ali brazilke (in se obvezno pred njim spravi na vse štiri). Lepe prsi bi morala spraviti v polmodrček, ki prsim še vedno nudi oporo in daje obliko, hkrati pa razkriva bradavice.

Pravila kupovanja njemu

Z boksaricami Calvin Klein ali Björn Borg boš težko zgrešila, šokirala ga pa tudi ne boš. Obstajajo tudi smešne spodnjice z motivi ali metrom za njegovo čarobno paličico, a takšen nakup se v krizi ne splača, ker po božiču zanesljivo obleži v predalu. Če ima fant zelo lepo zadnjico, mu lahko, a le če te to vzburja, kupiš tangice – takšne z leopardjim potiskom bosta lahko uporabila za igro Jaz Tarzan, ti Jane.

In še lekcija iz diplomacije: če si v dvomih glede velikosti, mu moraš nujno kupiti večje, ker si 'mislila, da ga v manjše ne bi mogel stlačiti'.

Za fante: kupovanje zanjo

Če si v dvomih glede darila za svojo prekrasno punco, moraš vedeti, da je ni na svetu, ki ne sanja o dnevu, ko ji bo partner podaril seksi spodnje darilo. A preden nasedeš prodajalki, ki mora prodati tudi kose, ki jih nihče noče, imej v mislih vsaj troje:

Pred nakupom preberi oznake na modrčku in hlačkah, ki jih pogosto nosi, npr. 80B in 36 – to bo eno od vprašanj, na katero boš moral (čim bolj točno!) odgovoriti prodajalki. S črno barvo je praktično nemogoče zgrešiti. Če si vseeno v dvomih glede številke, ker gre za bolj poseben model, ji vsekakor kupi manjše hlačke in večji modrček. Shrani račun, da boš šel pozneje po manjši modrček in večje hlačke.

Prevedla in priredila: Alja Maček