Z lučko ali brez?

Večna dilema. On bi se ljubil v soju svetlobe, ti v temi. Mi smo za oboje!

16. 9. 2010

V vajino spalnico se je prikradla strast in se razplamtela v vajinih telesih, začela sta se čutno poljubljati in zadnje cunjice že letijo iz vajinih pohotnih teles. Ne uniči strasti z iskanjem stikala najbližje svetilke, pač pa se raje prepusti trenutkom naslade.

Vredno je poskusiti: Ljubljenje z očmi

Izkoristi erotični naboj ob pogledu na partnerja in njegove užitke, ki se mu rišejo na obrazu, ko se ga dotikaš po celem telesu. Izkoristi svetlobo in opazuj njegovo popolno sproščenost v tvoji družbi, njegovo predanost trenutku s teboj in njegovo zaupanje v vaju. Temu se reče tudi ljubljenje z očmi, ki pa je v temi nemogoče. Čeprav bi se mu raje predala v popolni temi, poskusi in zagotovo ti bo postalo všeč. Bodi sproščena in ne pozabi - samozavest je seksi!

Zanesi se na čutila: Ko je svetloba odveč

Prav je, da se občasno ljubita tudi v temi, takrat namreč do izraza pride predvsem dojemanje drugih čutov, ki lahko med vajine rjuhe vnesejo nov val vznemirljivosti. Ko izoliraš eno čutilo, druga dobijo večjo moč, zato se bo v temi povečala občutljivost na dotik, bolj izrazito pa boš zaznavala partnerja tudi z vohom, sluhom in okusom. Naj vama čutila odprejo nove možnosti spoznavanja drug drugega.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri