Vroči triki, s katerimi vzburiš njegovo celotno telo

Ponovno smo sestavili nekaj divjih skrivnosti, s katerimi boš naelektrila vsak kotiček njegovega telesa, da te bo na koncu moledoval za ponovitve.

Vroči triki, s katerimi vzburiš njegovo celotno telo (foto: Profimedia) Profimedia
26. 3. 2016

Če redno bereš Cosmopolitan, verjetno že veš, da je moško telo praktično posuto s točkami užitka, in mnoge segajo daleč od mednožnega predela. In čeprav je popolnoma preprosto najti te točke, moramo vedeti, kako se jih dotakniti, jih polizati ali pobožati. S tem se vsakdanja posteljna avantura spremeni v božanski užitek.

Vedeti moraš, da se te vroče točke ne odzivajo identično na isti tip dotika, saj imajo nekatere tanjšo kožo in bolj občutljive živčne končiče, zato moraš pritisk in hitrost pravilno prilagoditi za kar najboljši učinek.

Razkrili smo šest ključnih telesnih pod­ročij. Nekatera vključujejo njegove družinske dragulje, druga se skrivajo na bolj odročnih delih telesa. Včasih je najbolje, da ta področja med seboj tudi pomešamo. Kako in s kakšnih dotikom se jih lotiš, pa bomo razkrili v nasled­njih vrsticah.

Vabljivi dotik 1

Nesramni ugriz v vrat

Ko se poljubljaš s svojim izbrancem, odtavaj z usti na stran njegovega vratu ob ušesu. Koža pri uhlju je najbolj občutljivi del glave, zato mu bo občutenje ustnic na tej nežni točki pognalo mravljince po telesu. Ker gre za zelo občutljiv del telesa, se on morda sprva ne bo uspel dovolj sprostiti, da bi lahko občutil vse dražljaje, ki mu jih prinaša draženje zgornjega dela vratu. Prični lahkotno, z nežnimi vrtljaji jezika, in počasi napreduj v močnejše dotike in grizljaje. To bo dober prikaz tvoje živalske strasti.

Z jezikom riši različne vzorce na njegov vrat, osmico ali pa cikcak premike, nekaj, kar bo težko predvidel. Znaki pravilnega draženja: on prične nagibati glavo, izpostavljati vrati in ga premikati bližje tvojim ustom.

Vabljivi dotik 2

Žgečkanje trtice

Verjetno si že kdaj zmasirala svojega izbranca, a vprašanje je, ali si se med masažo pravilno posvečala prav posebni točki njegovega telesa – trtici, zadnjemu delu njegove hrbtenice tik nad zadnjično razpoko. Tam je namreč center številnih živcev, ki so povezani z njegovim penisom in mišicami v zadnjici. Pravilni dotiki mu bodo zato pošiljali valove uživaških občutkov po celotnem spodnjem delu telesa.

On naj se za začetek uleže na trebuh – s tem bo v podrejenem položaju in njegov libido bo narasel, še preden se ga boš sploh dotaknila. Konice prstov naj ti drsijo v maj­hnih krogih po njegovi trtici, sčasoma pa razširi kroge toliko, da z dotikom oplaziš tudi njegovo zadnjico. Nato se ponovno osre­dotoči le na trtico. Dodaten bonus je, da ga uspeš prepričati, da razširi noge, saj se bo tako počutil bolj ranljivega, s tem pa mu bodo vsi dotiki prinašali še več vzburjenja.

Vabljivi dotik 3

Stiskaj paketka

Ta dotik v dveh delih mu bo povzročil močna erotična pričakovanja. Medtem ko sediš za svojim izbrancem, naj ima noge razkrečene in pokrčene v kolenih. Z roko se nato stegni okoli njega in s prsti potegni po notranjem delu njegovega stegna proti penisu. Koža je tam zelo tanka, zato ga bo že lahkoten poteg takoj zamikal za neposredno stimulacijo.

Po nekaj minutah draženja notra­njega dela stegen z roko sezi po njegovim modih in jih zajemi v dlan. Sprva jih stiskaj nežno in počasi, pri tem pa bodi pozorna na njegove odzive. Nekateri moški imajo raje močnejši prijem, morda celo rahel poteg, drugi pa dotikov tam spodaj sploh ne prenašajo.

Pomembno je, da sediš za njim, zato ne bo mogel predvideti, kako se bodo tvoje roke odzvale v naslednji sekundi. Tako ga boš lahko še dolgo držala na trnih pričakovanj.

Vabljivi dotik 4

Igrivo lizanje prsta

Večina prste obravnava kot orodje za draženje drugega. V resnici pa so prsti mini erogene cone, ki lahko tvojega partnerja pripeljejo do vrelišča. Vsak prst je namreč poln živčnih končičev, namenjenih, da zaznajo že najmanjše občutke.

Njegovo roko vzameš v svojo, si jo poneseš k ustnicam in pričneš nežno sesati njegov sredinec. Prste mu drži pri korenu, v usta pa jih vnašaj počasi in z občutkom. Malce več pozornosti nameni členkom, tam je prst najbolj občutljiv.

Najlepši pri tem manevru je občutek tvojih mokrih ustnic, ki spominjajo na občutek ust na penisu, vključno s provokativnim načinom prikazovanja, kaj ga čaka v bližnji prihodnosti.

Vabljivi dotik 5

Božanje s prsmi

Veš, kako se moški radi igrajo z ženskimi dojkami. Ko vendarle dobijo prepustnico za drugo bazo, se pobebavijo na nivo otroka in kar nočejo zapustiti zaželenih oblin. Zdaj pa si predstavljaj, kako se bo počutil, ko boš uporabila svoje dojke za dotikanje. Začni takole: medtem ko tvoj dragi leži na hrbtu, se skloni nadenj in počasi zapelji svoje prsi čez njegova zaprta usta, ramena in bradavičke.

Nato ga počasi draži od popka do mednožja. Z bradavičko narahlo potegni čez njegov penis. Kombinacija tvojih mehkih prsi in njegove trše kože na penisu ga bo obnorela. Večina moških je namreč bolj vajena čvrstejših prijemov korena penisa, zato mu bo nežno draženje z dojkami prineslo popolnoma nove občutke.

Vabljivi dotik 6

Frcni točko F

Tvoj dragi se bo verjetno pohvalil, da svojega korenjaka res pozna najbolje, a če ga vprašaš, kje je frenulum, bo verjetno samo debelo pogledal. Erotični strokov­njaki ta predel imenujejo točka F, gre pa za majhno cono na spodnji strani penisa, kjer se glavica stika s korenom.

To je najbolj občutljiv del penisa, saj je tam prava zbirka živčnih končičev. Ker se nahaja na spodnji strani penisa, velikokrat ne doživi praveg stimulacije. Za rezultat je potreben le minimalen dotik.

Zato poskusi sledeče: Zagrabi njegov penis v eno roko in ga vzemi med svoje ustnice. Z jezikom nato počasi kroži po vrhu. Ko bo on že popolnoma vzburjen, z jezikom le nekajkrat frcni točko F. S tem ga boš intenzivno vzburila in prav verjetno je, da se kaj dosti ne bo uspel zadrževati.

3 moške želje po seksu

Nežni dotiki, ki vaju bodo obdržali v stiku.

Božaj njegov trebuh

Uleži se za njegov hrbet in počasi z roko zdrsni na njegov trebuh. S tem boš podaljšala občutek bližine, ki se po seksu sicer hitro razblini, ko se telesi več ne prepletata.

Pokrij njegovo roko s svojo

Po seksu ležita v postorgazmičnem transu in ti svojo roko le položi na njegovo (ne da bi jo stiskala ali si prekrižala prste). Ta dotik oddaja občutek potrditve in intimnosti.

Dotakni se njegovega srca

Položi svojo roko na sredino njegovih prsi in začuti bitje njegove srca. Toplota tvoje roke na prsih in občutek pomirjujočega dotika mu bosta poma­gala umiriti dihanje in ritem srca po orgazmu.

Zara Železnik