'Med seksom je njegov POT kapljal po meni, in NIČ me ni tako vzburilo, kot to' (divji FETIŠ Koprčana)

V kopici nenavadnih fetišev nas je nedavno presenetila izpoved bralca, ki je priznal, da ga vzburja dejstvo, da se njegov partner med seksom zelo poti.

'Med seksom je njegov POT kapljal po meni, in NIČ me ni tako vzburilo, kot to' (divji FETIŠ Koprčana) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 7. 2021

Potenje je popolnoma naraven proces, ki je prisoten pri vseh telesnih aktivnostih. Ja, tudi pri seksu. In čeprav številnim potenje med seksom še vedno predstavlja neprivlačno oviro, našemu bralcu pravzaprav polepša celotno izkušnjo.

»Priznam, da imam precej nenavadnih fetišev. Ugotovil sem namreč, da me vzburjajo nenavadne zadeve, kot je potenje. In to sem ugotovil povsem naključno.

Bilo je lani poleti, ko je bilo nekega dne tako vroče, da sem se spotil že med tem, ko sem se s kavča odpravil na stranišče. S takratnim fantom sva ravno tisti dan bila sama pri meni doma in odločila sva se, da bova to izkoristila, pa čeprav je bilo neizmerno vroče.

Med strastnim poljubljanjem na kavču, ki je bilo že samo po sebi vroče, sva se dokaj hitro začela potiti, še posebej on, ki se že naravno bolj poti.

Ko sva pričela s seksom, mu je očitno postalo tako vroče, da se mu je pot v velikih kapljicah začel nabirati na čelu. Ker je ležal na meni in se premikal s hitrim tempom, so vse te kapljice začele padati na moje telo in obraz.

Vem, da to morda večini ljudi ne zveni privlačno, ampak v tistem trenutku je bilo tako seksi.

Tisti občutek, ko se zavedaš da se tvoj partner med seksom tako vživi, da se nenadzorovano poti! Sploh ne znam opisati, ampak vse skupaj me je zelo vzburilo.

»Joj, oprosti, zelo mi je vroče,« je dejal on. Videl sem, da mu je bilo neprijetno, zato sem ga hitro potolažil, da je vse skupaj naredil še bolj seksi.

Čeprav mojega fetiša ni razumel, sva z vročo akcijo nadaljevala in mislim, da je kmalu pozabil na dejstvo, da se poti in se raje prepustil trenutku.«

Preberi še: "Možu občasno dovolim, da se 'poigra' z mojo mamo" (priznanje dekleta)

Priporočamo tudi: "Moževa najboljša prijateljica je hkrati tudi najina punca, in TAKO funkcionira naše razmerje"