Vsi zvoki, ki jih tipi spuščajo med seksom (in kaj v resnici pomenijo)

Čeprav smo ženske tiste, ki slovimo po vzdihovanju in krikih od užitka, imajo tudi moški svoje zvoke naslade. Zbrali smo nekaj najpogostejših in stavimo, da si se z marsikaterim že kdaj srečala!

Vsi zvoki, ki jih tipi spuščajo med seksom (in kaj v resnici pomenijo) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 11. 2020

1. Tiho, skoraj neslišno stokanje

Zaradi različnih razlogov moški niso tako glasni med seksom kot ženske. In to velja še posebej za tiste bolj sramežljive. Resnični vrhunec takšnega moškega zato nakaže le nekaj tihih vzdihljajev v tvoje uho in če se ti morda zdi, da gre za nekakšne tantrične napeve, gre v resnici za najboljši kompliment.

2. Ritmično godrnjanje

To je stalnica večine moških in je izmed vseh zvokov na tem seznamu najverjetneje najpogostejše.  

3. Klicanje "oh, ja" in/ali "ti je všeč to?"

Obstajata dve vrsti ljudi: tisti, ki se radi pogovarjajo med seksom in tisti, ki so odločno proti temu. Začinjanje seksa s takšnimi besedami je lahko v redu ali pa popolnoma nadležno. Opomni ga, da ni na nogometni tekmi.

4. Čuden zvok, ki ga v trenutku obžaluje

To se zgodi veliko pogosteje kot si upajo priznati. Ves čas se tako trudi, da ostane tiho, potem pa kar naenkrat iz sebe spravi nek čuden zvok. Najverjetneje se bo za trenutek ustavil, da preveri, če boš kaj naredila ali rekla, nato pa nadaljeval z delom. Prosimo te, napravljaj se, kot da se ni nič zgodilo!

5. Neprijetna tišina

Tale je pa, razumljivo, strašljiv. Resda od moških ne pričakujemo ravno, da bodo glasni … ampak čista tišina?? Tole ti ne dela ravno usluge na poti do tvojega orgazma, kajne?

6. Globoko dihanje

Še ena "klasika". Morda se ne obnaša ravno kot Tarzan ali pa se ne dere "o, moj bog", a vseeno lahko takoj ugotoviš, da uživa, ko začne (zelo) globoko dihati.

7. Čudno in sramotno visoko cviljenje

Hm … morda pa so zato tako radi tihi med seksom?

8. Resnično umazan pogovor

Obstajajo umazane besede in obstajajo zelo umazane besede. Gre za takšne besede, ki razdelijo ženski svet na dva dela: ali ti je ob njih totalno neprijetno ali pa te v trenutku povedejo do orgazma.

Se spomniš tistega dela iz serije Sex v mestu, ko gre Charlotte v posteljo z moškim, ki (preden doživi vrhunec) grdo preklinja? No, o tem govorimo.

9. "Prihaja mi ..."

Potreben komentar? Temu se (skoraj) ne moreš izogniti!

10. Kričanje

Morda resnično noro uživa v tem … ali pa si je ravnokar zlomil svojega korenjaka.

Vir: cosmopolitan.com

Preberi še: Položaji za epsko dober spolni užitek ali pa Seksualna gugalnica (položaj, ki bo poskrbel za vročo orgazmično združitev)

Priporočamo tudi: Poglej, kaj oblika tvojih nog pove o tem, kakšna si v postelji!