VSE, kar moraš vedeti, prej kot se lotiš striptiza (napotki Dite von Teese)

Če ne želiš sredi erotičnega plesa bruhniti v smeh, moraš prebrati kaj ti ima za povedati Dita von Teese!

VSE, kar moraš vedeti, prej kot se lotiš striptiza (napotki Dite von  Teese) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 12. 2017

Fatalka, ki je burlesko spravila v vrtinec pop kulture je sinonim vsega, kar za vsaj delček sekunde spomni na porednosti za štirimi stenami.

Cosmo ekipa se je zato k Diti odpravila po nasvet za vse tiste, ki svojemu dragemu želite podariti posebno darilo: striptiz!

1. 

"Ne pozabi, da ni nič narobe s tem, da striptiz odplešeš tudi samo zase. Pred časom sem se na tak način veliko igrala pred ogledalom in prav iz tega je potem začela rasti ideja o burleski," je svoje nasvete začela deliti Dita in dodala, da je pomemben del popolne izkušnje tudi primerna osvetlitev.

2.

"Doma imam stikalo za prilagajanje jakosti svetlobe, ker to preprosto obožujem. Takšna svetloba je veliko bolj privlačna, seksi in res ustvari pravo vzdušje. Svečke sem opustila že pred časom, saj znajo biti v trenutku, ko spodnje perilo zleti po zraku precej nevarne,"

3.

"Druga stvar, ki jo moraš vedeti je, da je tudi za dober striptiz potrebne veliko vaje. Na prvi pogled morda izgleda preprosto, pa vendar bo tvoj nastop od poskusa do poskusa boljši," svetuje.

4.

"Poišči stvar, v kateri se počutiš zapeljivo. Obleko, spodnje perilo, svileno haljico ... in se s tem malce poigraj. Zavrti si glasbo, ki ti je všeč, ki te bo spravila v vzdušje. Sama v spalnici na primer vedno uporabljam drugo glasbo, kot na odru," priznava.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: To pismo, ki ga je fant napisal punci po skupnem potovanju okoli sveta, moraš prebrati!

Priporočamo tudi: Horoskop: Tvoja skrita prednost, s katero ga boš veliko lažje osvojila