VROČE ČTIVO: 7 najbolj (neverjetnih) resničnih zgodb o ljubezni

Cosmo bralci priznavajo: "V ljubezni ni nobene logike"

VROČE ČTIVO: 7 najbolj (neverjetnih) resničnih zgodb o ljubezni (foto: Profimedia) Profimedia
2. 1. 2016

1. Skupaj v postelji

"Sodelavca sva in veliko vikendov preživiva na skupni službeni poti: jaz novinarka, on snemalec. Včasih smo na takšnih poteh dobili vsak svojo sobo, zdaj pa so drugačni časi in za to ni več denarja. Tako vsaj nekaj noči na mesec prespiva skupaj v postelji.

On ima punco, v katero je zelo zaljubljen, jaz pa sem zaljubljena vanj. Pred mano se sprehaja zavit v brisačo, reče mi lahko noč in včasih pred spanjem klepetava.

Sama pa težko zaspim: poslušam njegovo dihanje in komaj se zadržujem, da se ne bi stisnila k njemu. Včasih se bojim, da bi med spanjem pozabila, da ni moj, in sanjam, da bi se z njim zbudila objeta." - Maja

2. Ljubezen s faksa

"Vsak dan sedim poleg tebe na stolih velike predavalnice in kot vsak dan se hihitava med predavanji ter oba odštevava minute do odmora.

Ti sramežljivo zreš v moje dolge noge, ki so ti tako všeč. Vsakič, ko se pretegneš, se pretegneš tako, da se vidi tvoje izklesano športno telo. Zaupaš mi vse podrobnosti svojih ulovov in jaz te vdano poslušam. In nato kot vedno pripomnim, da tako ne boš dobil tiste prave.

Ti me ljubeče pogledaš, kot si me tisto pijano noč, ko si me hotel poljubiti, in potem odvrneš, da zdaj ni čas za to.

Vsi vedo, le ti se pretvarjaš, da ne vem. In spet je konec predavanja, nežno me pobožaš po laseh in poljubiš na lička. Jaz te imam rada, saj veš, a tisti pravi me čaka doma, 200 kilometrov iz prestolnice!" - Pika

3. Stara dobra klasika

"Če bi vprašal kolege, kakšna je njihova sanjska punca, bi vsi po vrsti odgovorili, da je to tista, ki se jo v postelji da prepričati v čisto vse. Ko sem jo našel in so jo spoznali, so bili zeleni od zavisti: živahna, predrzna, seksi ... In nenasitna v postelji!

Enkrat sva seksala normalno, nato pa je izpod postelje začela vleči vrvi, preveze in čudne igračke.

Nekajkrat sem bil za stvar, dokler se mi ni nekega večera, ko me je zavita v vrvi še najbolj spominjala na suho salamo, vse uprlo. Vsaka celica v meni je kričala od želje po starem dobrem seksu v misijonarskem položaju, ona spodaj, jaz zgoraj.

Tega si s svojo 'sanjsko' punco nisem mogel privoščiti, zato sem nekega dne prijateljem oznanil, da je seksi stvarca spet samska, jaz pa se ji raje nisem več javil na telefon."- Damjan

4. Puf in se vse razblini

"Vse prijateljice so mi ga zavidale. Bil je moj prvi resen fant, a nisem nikoli pomislila, da kaj zamujam, ker ne spim z drugimi. Potem pa sem lani malo pred novim letom opazila, da se mi izmika.

Vedno več časa je preživel s prijatelji, najino praznovanje novega leta je bilo skoraj hladno, januar je bil čustveno zame siv in mrzel in za valentinovo me ni več presenetil kot vsako leto. In ko nekega dne nisem več zdržala, sem ga pritisnila ob zid.

Priznal mi je, da me je prevaral, ker ni prenesel misli, da bi kar ostal z mano za vedno, ne da bi okusil še kaj drugega.

Najprej mi je bilo, kot bi mi nekdo zaril nož v srce, nato pa je počasi odtekla jeza, z njo pa tudi ljubezen. Zdaj uživam v novi svobodi in sem bivšemu fantu skoraj hvaležna, da me je prevaral. Seveda bi zdaj rad nazaj k meni, jaz pa tega nočem."- Saša

5. Z vsemi sredstvi

"Vedno sem verjela v najino prijateljstvo – Mojca mi je bila kot sestra, postavila se je zame, če sem to potrebovala, pomagala mi je na faksu, poslušala me je, ko sem bila žalostna, in me spodbujala, naj si že najdem fanta. Ko sva na nekem žuru spoznali Andreja, sem vedela, da je to to. Zame je bil Andrej ljubezen na prvi pogled.

Takoj sem se zaupala Mojci, ki pa mi je rekla, naj bo z njim previdna, ker ima veliko žensk. Verjela sem ji in njegovo prvo povabilo na zmenek zavrnila. Mojca mi je svetovala, naj se vsaj nekaj časa delam nedostopno.

Šele čez kakšen mesec sem ugotovila, zakaj. V tem času ga je osvojila ona in zdaj sta par. Ko sem jo vprašala, zakaj je to storila, mi je odvrnila, da se je tistega večera tudi sama zaljubila in da njeno prijateljstvo seže samo do te točke. Borila se je za tipa, ki ji je bil všeč, in pri tem ni izbirala sredstev."- Ž.

6. Lekcija za drugič

"Nekatere 'stvari' se ne imenujejo brez razloga fantazije. Moja izkušnja je, da se takoj, ko jih uresničiš, spremenijo v nočno moro. Imel sem prijatelja, ki mi je vedno govoril, da sem edini tip, s katerim bi skupaj podrl kakšno punco.

To sem si zapolnil, nisem pa ravno iskal priložnosti. Dokler nisem začel hoditi z Leo, ki mi je neke noči priznala, da ji je moj prijatelj všeč in da je pripravljena poskusiti v troje.

Morala mi je priseči, da do njega ničesar ne čuti in da ji gre samo za seks. Tako smo se z veliko alkohola lotili zadeve.

Užival sem vse do trenutka, ko se ni Leina pozornost popolnoma usmerila na mednožje mojega prijatelja. Za katerega seveda nisem vedel, da je veliko bolj obdarjen kot jaz. Nikoli v živ­ljenju nisem bil tako ponižan."- Matej

7. Včasih potrebuješ samo še dokaz

"Skupaj sva bila štiri leta, ko mi je glavo zmešal drug moški. Ta moški je sicer imel punco, ampak po nekaj SMS-ih in kavah sva ugotovila, da eden do drugega čutiva nekaj več.

In zgodil se je lep poletni večer, ko je najin pogovor prešel v strast in besede so postale dotiki.

Takrat pa sem bila še vedno s svojim fantom. Varanje je bilo vse pogostejše, nakar sem dokončno ugotovila, da ga resnično ne ljubim več. Vesela sem, da se je zgodilo, saj sem v sebi to že dlje časa čutila. Avanture pa so bile le potrditev mojih dvomov o mojih čustvih."- Črnolaska

Uredila: Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri