Vroč vodnik po 16-ih točkah njegovega telesa

Biti osupljivo dobra ljubimka ni težko, če le poznaš drobne skrivnosti moškega vzburjenja. Nekaj šteje, če se zavedaš, da pri tem njegov penis ni edini igralec, a to še ni dovolj – vroč cosmo vodnik ti zato razkriva, kateri deli telesa mu pomagajo do večjega užitka in kako jih ti spraviš v akcijo.

Vroč vodnik po 16-ih točkah njegovega telesa (foto: Profimedia) Profimedia
14. 10. 2015

Nos

Ko se tvoj moški vzburi, postane superobčutljiv za nežne dotike, zato ta čas dobro izkoristiti v svoj prid. Če se ga boš pravilno lotila, ga boš obnorela še bolj, kot si mislila, da ga lahko. Za spremembo poskusi z njegovim nosom, saj je koža, ki ga pokriva, polna živčnih končičev, ki komaj čakajo, da se jim posvetiš. Z ustnicami ali s konico jezika se sprehodi po korenu njegovega nosu ali pa ga pobožaj s trepalnicami. To seksi dotikanje bo njegovo poželenje izstrelilo v višave.

Srce

Čedalje bolj mu je vroče, njegova ‘črpalka’ pa s polno paro kri pošilja tja, kjer je najbolj potrebna – v njegovo vedno bolj trdo moškost. Ko bo med nogami začutil maksimalen pritisk, si bo zaželel čim prej skočiti čez rob orgazma, ta trenutek pa lahko nekoliko odložita, če mu daš nekaj sekund pavze ali če zamenjata položaj. Med doseganjem vrhunca mu utrip srca poskoči na 180 do 200 udarcev na minuto, 10 ali 15 minut po seksu pa potrebuje, da se mu utrip spet umiri na običajnih 60 do 90 udarcev.

Oči

Že en sam pogled na nekaj, kar je pri­vlačno in seksi, bo v njegovih možganih zbudil željo po strastnem mečkanju. Še preden torej skočita med rjuhe, njegovim očem privošči malce naslade: pred njim zapleši erotični ples ali pa se čisto počasi in zapeljivo sleci. Tudi med seksom poskrbi, da se bosta vajina pogleda srečala. Opazila boš, da so njegove zenice širše kot običajno (enako se seveda dogaja tudi pri tebi), to pa zato, ker pred njimi poskakuje nekaj zelo vzburjajočega – ti!

Prsi

Z naraščajočo pohoto tudi njegove prsi postajajo čedalje bolj občutljive, lahko pa koža na njih celo rahlo pordeči. Tako kot nabreknejo tvoje bradavičke, se povečajo tudi njegove, čeprav je to na prvi pogled skorajda neopazno. Če ima to rad, jih nežno obdeluj z jezikom ali s prsti in popeljala ga boš v svet omame. Ko se bliža orgazmu, potrebuje več draženja, zato nikar ne odnehaj tik pred koncem.

Trebušček

Čeprav ti morda ne prizna, ima tudi on me­tuljčke v trebuhu, ko te zagleda. Se sprašuješ, od kod se pojavijo? Ko ga preplavi strast, se žile v njegovi notranjosti skrčijo in kri preusmerijo v njegov penis ter mišice v njegovi okolici. Ta hitra sprememba v trebuhu po­vzroči frfotajoč občutek – metuljčke. S črto, ki jo z jezikom potegneš od glavice njego­vega korenjaka pa vse do bradavičk, boš vznemirljivo ščemenje še stopnjevala.

Nadledvična žleza

Pred, zlasti pa med seksom se v krvni obtok iz nadledvične žleze sprošča hormon adre­nalin, ki v njegovem telesu kar konkretno zviša raven energije ter ima zasluge za dvig srčnega utripa in hitrejše dihanje. Obstaja pa še en učinek tega hormona, in sicer občutek popuščanja notranjih zavor, zato ne bodi presenečena, če se tvoj moški prelevi v div­jega, morda na trenutke celo grobega.

Stegna

Ker so v neposredni bližini njegovega bogastva, se tudi po njih pretaka več krvi kot po navadi. Še posebej notranja stran stegen, kjer je koža tanjša, je v času akcije nadvse občutljiva. Če mu tja enega za drugim pritisneš nekaj poljubčkov ali pa ga pobožaš s prameni las, bo tik na tem, da se mu zmeša od ugodja. Tudi med seksom izberita položaj, pri katerem se ga boš tam lahko še naprej dotikala. Tik pred orgazmom bo močno napel stegenske mišice, ti pa mu jih po koncu nežno zmasiraj, da se bodo spet sprostile.

Penis

Moški svojega spolnega vznemirjenja ne morejo skriti, saj jih vedno izda njihov najboljši prijatelj. Nekateri penisi se v vzburjenem stanju povečajo za trikrat, drugi pa le komaj kaj, a važno je, da otrdijo. Za to poskrbi kri, ki napolni dva prekata znotraj penisa, od njune zmožnosti povečanja pa je odvisna tudi velikost erekcije. Spodnja stran in glavica ostaneta mehkejši in najbolj dovzetni za dražljaje, zato tvojemu fantu stimulacija tam najbolj prija. Vrhunsko in nepozabno doživetje mu pričaraš, če njegovega pokončneža obiščeš z jezikom: zmagovalna je kombinacija sesanja in kroženja okrog glavice, če pa istočasno s prsti gladiš spodnji del penisa, se bo komaj zadrževal, da ne bo eksplodiral.

Moda

Tudi njegova jajčka so zanj točka užitka, na katero v navalu poželenja nikakor ne smeš pozabiti. Pri vzburjenju se koža okrog njih skrči, zato se dvignejo bližje k telesu, napnejo in postanejo bolj čvrsta – ravno pravšnja, da se poigraš z njimi. Če jih boš pravilno gnetla, se lahko zgodi, da bodo zlezla še višje, tvoj fant pa bo vzdihoval še glasneje. Na začetku jih vsekakor ljubkuj narahlo in počasi, kot bi imela v rokah izjemno dragocenost (no, pravzaprav jo tudi v resnici imaš), ko pa mu bo prihajalo, jih primi malenkost močneje. Mišice tam okoli imajo med orgazmom pomembno nalogo, izbrizgati spremo, zato nekateri moški prisegajo na sproščanje v obliki tvojih dotikov.

Možgani

Reakcije ne potekajo le med njegovimi nogami, ampak tudi v možganih. Ko mu daš signal, da si za stvar, se začnejo izločati snovi, ki vplivajo na to, da si tudi on tebe noro zaželi. Takrat se mu zdiš najlepša na svetu (sramežljivost je torej čisto odveč), dovzeten pa je tudi za vse tvoje ideje v zvezi s seksom, zato bodi drzna in mu predlagaj kaj novega. Po orgazmu bo utrujen in se bo umiril, njegovi možgani pa bodo poskrbeli, da bo namesto na divje posteljne aktivnosti raje mislil na romantične objeme. Najbolj mu boš ustregla, če se nežno stisneš k njemu in mu na uho zašepetaš kaj lepega.

Usta

Med vzburjenjem se njegova usta nekoliko osušijo, saj slina postane gostejša in predvsem je je manj kot običajno. Sušo boš pregnala, če ga strastno poljubiš in z jezikom raziščeš, kaj se skriva za njegovimi čudovitimi ustnicami.

Ušesa

Ker so polna živčnih končičev, popolnoma brez mišic in pokrita le s tanko plastjo kože, so bolj kot drugi deli telesa zmožna zaznavati prijetne dotike, še posebej med predigro. Seksi poslastica zanj (in zate) bo grizljanje njegovih ušesnih mečic, z nosom pa se lahko podrgneš ob preostali del ušes, a pazi, da mu ne pihneš vanje.

Hrbtenica

Živci, ki potujejo vzdolž njegove hrbtenice od možganov do spodnjega dela njego­vega telesa in nazaj, prenašajo informacije in ukaze, kot so: “Čas je za erekcijo, penis mora v akcijo!”, “Pospešiti je treba srčni utrip.” ali “Mišice naj pomagajo izbrizgati spermo.” Gotovo ti ne bo zameril, če boš nekaj svoje pozornosti namenila tudi predelu okrog hrbtenice. Z nohti mu lahko narišeš črte (pa ne pregrobo) ali pa se ga z joškicami dotakneš tako, da bo začutil tvoje napete bradavičke.

Ritka

Okolica anusa se je pri večini moških uvrstila visoko na seznam erogenih con, obstajajo pa tudi posamezniki, ki ne bodo prav nič veseli, če boš brskala tam naokoli. Vsekakor lahko poskusiš s prsti zaokrožiti okoli njegove zadnjične odprtine, potem pa boš videla, kakšen bo odziv. Če mu bo všeč, na začetku lahko delaš večje, potem pa vedno manjše kroge in mu s tem stopnjuješ užitek. Če pa nad tovrstnim draženjem ne bo navdušen, boš morda bolj zadela, če ga odločno zagrabiš za rit in mu pokažeš, da znaš biti tudi ti šefica v postelji.

Presredek

Ko je čas za vajino najljubšo vrsto telovadbe, ta mehki del med jajčki in anusom malo nabrekne in se spremeni v super vročo točko. Z dotikanjem in rahlim drgnenjem presredka z blazinicami prstov boš njegove občutke ugodja med predigro ali med seksom še poudarila. Privoščiš pa mu lahko dvojni užitek: z malce močnejšimi pritistki stimuliraš tudi prostato – moško točko G, ki je nad presredkom, nekaj centimetrov v notranjosti. Ko pritisneš na pravi gumb, tvoj fant ni več daleč od orgazma.

Stopala

Presenetljivo – njegova stopala in prsti na nogah so prek živcev povezani s pe­nisom, zato mu med največjim vzburjenjem oziroma tik preden doživi vrhunec, pogosto tudi nenadzorovano trzajo. Lahko si prepričana, da karkoli že delaš takrat, mu očitno zelo paše. Če se njegovim stopalom posvetiš tudi z rokami (z malo iznajdljivosti bosta našla kar nekaj zanimivih položajev, ki to omo­gočajo), bo med seksom še bolj užival. Zgrešila ne boš ne z mini masažo podplatov ali pet ne z nežnim vlečenjem njegovih prstov, da o sesanju in grizljanju sploh ne izgubljamo besed. Najbolj ga bo razdražil občutek na meji žgečkanja, zato se pripravi na dolgo in vročo noč!

Myatt Murphy

Preveri še 15 posteljnih trikov, ki razvnamejo vsakega moškega.