Vroč seks še zadnjič v tem letu

Ne glede na to, koliko opravkov vaju še čaka, si privoščita še zadnji seks v letošnjem, počasi iztekajočem se letu.

31. 12. 2008

Jutro naj se začne …

… z orgazmom. Ne glede na to, kdo od vaju bo dal pobudo, naj bo zadnje jutro v letu 2008 kar se da strastno. To vama bo dalo toliko moči za cel dan, da se bo ta lahko potegoval za enega najuspešnejših dni v letu.

Tik pred začetkom

Če sta se odločila, da bosta zabavo priredila kar doma, si privoščita seks tik pred dogovorjeno uro prihoda gostov. Ta nemir, ki vaju bo navdajal pred polnjenjem prazničnega prizorišča, bo še povečal intenzivnost orgazma.

Skrivnostno izginotje

Tik pred polnočjo se lahko skrivnostno oddaljita od družbe in najdeta miren kotiček, kjer si lahko privoščita še enega na hitro. Tako hitrega, da nihče ne bo opazil, da sta izginila, vrnila pa se bosta z rdečimi lički in nasmejana do ušes – to bodo zagotovo opazili vsi.

Združena na polnoč

Če sta sklenila polnoč preživeti v dvoje, lahko prehod v novo leto doživita orgazmično. Zakaj pa ne?

Na 1. januar

Saj poznaš staro vražo, ki se glasi: Kar počneš na novega leta dan, boš delal vse leto. Torej, na prvi dan novega leta ne pozabita na romantične trenutke, seks in intimnost, ki spada zraven, poleg pa sodi tudi kakšen iskren pogovor in besede – ljubim te.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri