Vroč petkov namig: Fantje, naše vagine obožujejo, če jim počnete TOLE!

Če se ne znajde, mu kar sama povej (beri: pod nos pomoli ta članek), kaj tvoji vagini najbolj prija. Hvaležen ti bo!

Vroč petkov namig: Fantje, naše vagine obožujejo, če jim počnete TOLE! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 11. 2022

Fantje, ti triki nas bodo pripeljali do vrhunca kakršnega ne pomnimo!

1. STOPNICE

Če sta se kdaj peljala z letalom, dobro vesta, da se hitrost viša postopoma. Kar v prevodu pomeni: vzburjenje se mora postopoma razvijati – kot bi hodila po stopnicah.

Najprej dekle božaj in se pri tem (še) izogibaj vagini. Postopoma preidi na male in velike stramne ustnice, zadnja stopnica je klitoris. Tam se lahko zadržiš kolikor dolgo želiš – najbolje, da čim dlje, dokler ne bo doživela vrhunca. Medtem ko se približuje orgazmu, imej isti ritem, a hkrati lahko povečaš intenzivnost in ji v vagino potisneš dva prsta.

2. V ORBITI

V prvi fazi vzburjenja ji s prsti nežno kroži okoli klitorisa in nato začni delati vedno večje kroge. To počni tako dolgo, dokler ne pride do ...

3. OKOLI IN OKOLI

Nič ne skrbi, da jo boš dolgočasil, če se boš na njeni najbolj občutljivi točki ustavil in izvajal ves čas iste gibe. Prav nasprotno: tako se bo njena želja samo še povečala. Počasi se začni približevati vaginalni odprtini, a ne vstopi vanjo. V svojo igro lahko vključiš prste, seks igračke, tudi glavico penisa.

4. PRESENEČENJE

Ko pride do seksa, imamo (vsaj večina) zelooo rade presenečenja. Zato se ne boj vsake toliko zamenjati ritma, smeri in načina, na katerega se je dotikaš. Razen v primeru, ko smo tik pred koncem, potem le vztrajno sledi ritmu! Nadaljevanje pa tako ali tako poznaš. ;)

5. JAHANJE VALOV

Tik preden bo doživela orgazem, se ustavi in trenutek kasneje nadaljuj z vso energijo, ki jo imaš. Tako bo njen orgazem še bolj intenziven. Na primer: ko se ti zazdi, da se dogaja, naredi minuto pavze in nato začni na začetku. Ali pa se tik pred vrhuncem prestavi na drug del telesa. Verjemi, tvoja metoda jo bo obnorela!

6. RADIJSKA POVEZAVA

Dekleta, ključno pri tej seksi igrici je, da mu poveste, kaj vam je všeč in kaj vas vzburja. Namesto glasnega stokanja in ostalih glasov raje razmisli o tem, da bi sestavila nekaj svojega (kar ti bo tudi pomagalo, da mu poveš, kaj imaš rada). Na primer: "O, ja, to je super! Jaaa, pašeeee. Ne nehaj!!"

7. MORSEJEVA ABECEDA

Predstavljaj si, da slediš neki glasbi, notam, ritmu ... ali pa da nekomu na odprtem morju pošiljaš sporočilo s pomočjo Morsejeve abecede. Poskrbi za pravilne pavze, hitrejše premike, kratke premike, tipkanje, pulsiranje in podobno. S tem ji boš povzročil nemalo trzajev, a tudi željo po več.

8. ČASTNI KROG

Čeprav je vagina po orgazmu občutljiva, lahko doživi več orgazmov – enega za drugim. Kako? Prvi korak: položi ji roko na vagino. Drugi korak: modificiraj stimulacijo prve "runde", kar pomeni, da naj bodo premiki bolj posredni, krogi okoli klitorisa znatno večji, ritem pa naj bo počasnejši in z manj pritiska.

9. TEŽKA ROTACIJA

Ponavljanje znanja ni koristno samo v šoli, ampak tudi pri seksu. Že najmanjša sprememba v smeri lahko povzroči, da orgazma ne bo mogla doživeti. Zato poskrbi, da bo tempo, ki se je izkazal za najbolj uspešnega, ves čas isti. Prav briga nas, če potrebujete pavzo. Pavza bo takrat, ko me to rečemo! ;)

10. LOCIRANJE TOČK

Vsaka ženska je drugačna, zato boš moral sam odkriti, kje se nahajajo tiste točke, ki povzročijo, da se ji malodane "odpelje". Dobro razišči njeno telo, saj jo boš le tako pripeljal do vrhunca.

11. SENDVIČ

Za razliko od mnogih stvari, v seksu direktna pot ne vodi vedno do cilja. Zato tudi obdelovanje klitorisa gor-dol ne bo privedlo do želenega rezultata. Bodi nežen, poskusi "klit sendvič". Kako? Stisni zunanje ustnice in jih nežno drgni ob klitoris. Uživaj v slastnih dotikih in brez sramu boš lahko prosil za repete. ;) Mmmnjami!

Prirejeno po: Cosmopolitan.hr

Preberi še: S tem trikom mu boš podarila NAJMOČNEJŠI VRHUNEC v življenju

Priporočamo tudi: Ti okrog prsnih bradavic rastejo dlake? To lahko pomeni, da ...