Vračal se bo večer za večerom

Se ti zdi, da si našla pravega. Če se na čustvenem področju ujemata, poskrbi, da boš nanj pustila trajen vtis tudi v postelji …

8. 10. 2007

Fant se bo zanimal zate, če boš znala uporabiti pravi pristop, ki ga bo v tvojo posteljo privedel večer za večerom …

Ego-pomembnost

Moški se morajo počutiti pomembne, zato mu daj vedeti, da je zate 'pravi dedec'. Občasno razvajaj njegov ego, tako kot znaš razvajati njega. Naj začuti, da je pomemben del tvojega življenja!

Še več bi …

Pohvali ga, ko te pripelje do vrhunskega orgazma … Če ga boš pri tem pohvalila, bo želel še več pohval – ti pa boš prišla do novih in še boljših orgazmov (vaja dela mojstra, kajne?!).

Vedno zadovoljen?

Če mu boš za zadovoljitev vedno na voljo, se bo tega naveličal, saj mu ne boš več v izziv – izzivi pa so tako pomembni v moškem življenju. Poišči srednjo pot. Ko ti zares ne bo do seksa, ga lahko zavrneš … Potem si te bo želel še bolj in večkrat!

Pazljivo z besedo NE

Če moškemu prevečkrat odrečeš užitek, za katerega ve, da ga lahko dobi pri tebi vsak večer ali celi večkrat na dan, bo najverjetneje izgubil interes. Njegov odnos do tebe bo postal hladen in slej ko prej se bo znašel v postelji druge …

Brez obljub, brez pričakovanj

Če mu čez dan obljubljaš, da boš zvečer pretresla njegov svet, to tudi stori, sicer bo razočaran, če obljube ne boš izpolnila. Zapomni si: manj boš izrekla obljub, manj bo z njegove strani pričakovanj in toliko več presenečenj, ko se bo nekaj vročega zares zgodilo v trenutku, ko bo to najmanj pričakoval. Preseneti ga, dan za dnem!