Vprašanje Slovenke: "Ženske, bi imele moškega, ki je v preteklosti počel TO?"

"Meni bi se tak moški gnusil oz. mu ne bi mogla zaupati," je še dodala.

Vprašanje Slovenke: "Ženske, bi imele moškega, ki je v preteklosti počel TO?" (foto: Profimedia) Profimedia
28. 9. 2022

"Kakšno je vaše mnenje o moških, ki so v mladosti podrli vse, kar je lezlo in šlo? Ki niso bili nič izbirčni in so šli z vsako, ki je bila za? Se vam zdi to primeren material za resnega partnerja?

Osebno sem sicer pristaš temu, da se da človeku drugo priložnost, ampak ne, ko gre za partnerstvo. Meni bi se tak moški gnusil oz. mu ne bi mogla zaupati. Tudi če bi mi bil sicer všeč, ga ne bi izbrala za očeta svojih otrok. Mislim, da bi bil težko dober mož in oče.

Tudi ko gledam znance, ki so bili včasih bolj divji, potem so se pa 'ustalili' in ustvarili družino, so vsi, brez izjeme, po določenem času začeli varati svojo partnerko," je na slovenskem forumu zapisala ženska.

Večina uporabnic je bila proti temu ...

"Takšni moški so dobri samo za v posteljo za eno noč. Za moža in očeta svojih otrok si izbereš resnega moškega," je povedala ena. Druga je dodala: "Nikoli ne bi bila s takim. Vedno sem bežala proč, ko sem izvedela, kakšni so. Niti za prijateljstvo jih nisem hotela/nočem blizu."

"Se preveč cenim. Jaz spolno občujem samo z moškimi, ki jih ljubim, ki jim zaupam, ki jih poznam, in ENAKO pričakujem od svojega partnerja. Da torej ceni žensko kot osebo in da dojema spolnost kot čudovito pretakanje energij, ne pa kot fitnes," pa je povedala tretja.

"Doma sem moža zalotila v solzah, a v sanjah nisem pričakovala, da je razlog TO" (izpoved ženske)

... nato pa se je med njimi oglasil en moški, ki je povedal takole:

"Samo nekaj, ženske. Nekaj morate razumeti, da tu ni pravila, kakšen moški vam bo zvest.

1) Ker so moški, ki ne seksajo okoli in so le za resno vezo.

Torej ostanejo vam zvesti do konca življenja ali MOŽNOST ŠT. 2: pozneje se jim odpelje, ko vidijo, da so vsak dan bolj stari in vas varajo na polno.

2) So moški, ki kot mladi seksajo z veliko ženskami in se zabavajo.

In taki tudi vam niso zvesti in vas varajo ali MOŽNOST ŠT. 2: ker so se kot mladi zdivjali, tega pozneje niti ne pogrešajo in vam ostanejo zvesti.

Se res tega ne zavedate, ali ne poznate moških? Če mene vprašate, bi rekel, da imate več možnosti z 'moškimi številkami 2', da bojo zanesljivi in zvesti. Ker 'moški številka 1' imajo v sebi dostikrat nekaj, kar jim udari ven."

Po drugi strani pa so se med komentarji znašle tudi nekatere s pozitivno izkušnjo.

"Moj jih je imel sigurno desetkratnik mene, ampak odkar sva skupaj, je moj. Osem let je že mimo. Nisva ravno najmlajša, če bi mi bilo za družino ustvarjat, pa bi jo z njim. Mu zaupam in sem prepričana v naju," je zapisala ena.

"Je bil tak ... Tolk žensk, da si jih niti zapomnu ni vseh. Kar sva pa skupaj, pa je najbolj zvest partner, sedaj že mož in kmalu oče mojega otroka. In ga ne bi zamenjala za nobenga drugega. Kar je bilo v preteklosti, je bilo v preteklosti, mene samo zanima sedanjost in prihodnost," je zapisala druga.

Kaj pa praviš ti?

"Moja najboljša prijateljica in njena punca sta obe noseči - oče sem jaz" (resnična zgodba moškega)