Vprašanje pod številko 111

Nek Američan je bil pri snubitvi svojega dekleta nadvse domiselen. Z uredništvom lokalnega časopisa se je dogovoril, da so pripravili in objavili prav posebno križanko ...

26. 9. 2007

Vsi ključi v križanki so se nanašali ali na osebno življenje njegove izvoljenke ali pa so spraševale po življenju v paru in poroki, osrednje geslo pod številko 111 pa je nazadnje pripeljalo še do glavnega vprašanja: Bi se poročila z menoj?

Za tisto nedeljo

29-letni Eric iz Bostona je snubitev svoje punce, enako stare Jennie, planiral več mesecev, da bi jo lahko na usodno nedeljo - tako kot sta to počela prav vsako nedeljo - spet izzval k jutranjemu reševanju križanke. No, le da je bila ta tokrat nekaj zares posebnega. Prav zanj sta jo namreč sestavila zakonca Emily Cox in Henry Rathvon, ki tudi sicer že leta pripravljata križanke za ta lokalni časnik.

Niti slutila ni

“Tisto jutro sem ji kot ponavadi rekel: ‘Bova rešila križanko?’, zagrabil časopis in potem sva se je lotila ...” je povedal Eric. “Polna je bila vprašanj ali odgovorov, ki so bili zelo osebni. V njej se je pojavil moj priimek, nadimek njene najboljše prijateljice, ime sestre ... pa vendar ni postala prav nič sumničava. Občasno je le vzkliknila. ‘Neverjetno! Kakšno naključje!’”

Veliko vprašanje

In potem sta le prišla tudi do gesla 111 in vprašanja: Bi se poročila z menoj?

“Takrat sem vstal, potegnil prstan iz žepa in rekel: Bi se poročila z menoj, Jenny? Ona pa je zakričala od presenečenja, me objela in še kakšno minuto lovila sapo preden ji je uspelo reči: Da!”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri