Vprašanja, ki jih svojemu dolgoletnemu fantu nisi nikoli zastavila (pa bi jih morala!)

Če ga tega še nisi vprašala, je morda zdaj pravi čas za novo raven odkrivanja!

Vprašanja, ki jih svojemu dolgoletnemu fantu nisi nikoli zastavila (pa bi jih morala!) (foto: Brooke Cagle / Unsplash) Brooke Cagle / Unsplash
29. 1. 2018

1. Kje se vidiš čez pet let?

Čeprav imaš že precej dobro izoblikovano predstavo o tem, kam vodi življenje tvojega partnerja, vseeno ne predvidevaj prehitro. S tem vprašanjem si lahko pomagata pri zastavljanju skupnih ciljev in kar je najpomembneje ... vajina zveza bo po tem še bolj trdna.

2. Po kom si se zgledoval, ko si bil mlajši?

Odgovor na to vprašanje ti lahko pove veliko o njegovem značaju, prav tako ti bo to pomagalo razumeti njegove ideale o partnerski zvezi. 

3. Kaj v življenju najbolj obžaluješ?

Odgovor ti bo pomagal razumeti razočaranja v njegovem življenju in nerazčiščena čustva, ki se nanašajo na njegovo izgubo. Več kot izveš, bolje je!

4. Kdaj se počutiš najbolj ljubljen?

Čeprav imaš verjetno precej dodelano podobo o tem, kaj je tvojemu partnerju všeč, ni nič narobe, če ga vprašaš. In spet ... tudi to, lahko okrepi vajino razmerje.

5. O čem razmišljaš, ko ne moreš spati?

Če tvoj partner preživlja težko obdobje, mu na ta način lahko ponudiš pomoč. Stres, ki se na prvi pogled zdi kot glavni krivec, morda ni tisti pravi razlog za skodrane živce, zato je tudi tu vprašanje še kako na mestu.

6. Kakšne so tvoje fantazije?

Če o seksu ne govorita veliko, potem zna biti pogovor o spolnih fantazijah sprva precej neroden. Kljub temu, je poznavanje spolnih želja tvojega partnerja ključna stvar pri grajenju vajinega intimnega razmerja. 

7. Se je v tvojem otroštvu zgodilo kaj takšnega, kar ne vem?

Odkrivanje manj pomembnih prelomnic v njegovem življenju ti bo pomagalo pri razumevanju njegovih reakcij. Če želiš vedeti kdo si danes, moraš poznati svojo preteklost!

8. Na katere dosežke si najbolj ponosen?

Pomembno je, da v razmerju ustvarita okolje, v katerem si oba dovolita biti ranljiva! To vprašanje je morda prvi korak k temu, da vaju bodo v razmerju povezovali srečni dogodki. Poleg tega pa ni nič narobe, če mu vsake toliko pripraviš teren za malce ... pozitivnega važenja!

9. Kakšna je tvoja predstava o popolnem življenju?

Pri tem se ne osredotoči le na do pike enako predstavo ... pomembno je namreč le, da se vajini predstavi (vsaj v določenih točkah) ujemata

10. Kaj bova storila, da bova ostala zdrava?

Če sta skupaj že precej časa je še toliko bolj pomembno, da začneta skupaj razmišljati o prihodnosti. Kako bosta skrbela za preventivo in kaj bosta storila, če kdo zboli ... vsa ta vprašanja ti bodo pomagala RESNIČNO spoznati svojega partnerja. Saj veš, ... v dobrem in v slabem!

Fotografije: Brooke Cagle / Unsplash

Preberi še: Zunaj nova pesem iz filma 50 Shades Freed – Poslušaj jo!

Priporočamo tudi: Enrique Iglesias prihaja v ljubljansko Areno Stožice!