Vodni trojček

Popestrita teden z naslednjimi vodnimi položaji, če se nahajata …

7. 7. 2008

… doma

V domači kadi vaju nihče ne bo zalotil, razen če bosta pustila odprto okno, skozi katerega se bodo razlegali zvoki strasti.

Dodatek: voda v kadi naj sega do višine njegovih bokov v sedečem položaju

Položaj: On naj se udobno namesti v banjo, nogi naj rahlo pokrči. Ti sedi v njegovo naročje tako, da si obrnjena stran od njegovega obraza, s telesom se nagni naprej in se opri na dlani. On naj te prime za boke in opazuje tvojo prelepo zadnjico, ko se giblje gor in dol.

Zakaj boš uživala: V tem položaju boš nadzorovala hitrost in globino prodiranja.

… na plaži

Seveda si tega položaja ne bosta privoščila na natrpani plaži, pač pa nekje na samem, kjer bosta imela dovolj miru za intimno doživetje.

Dodatek: napihljiva žoga naj bo napihnjena le polovično

Položaj: Na obali, kjer voda pljuska ob kamenčke ali pesek, lezi na trebuh in pod boke podstavi napihljivo žogo, tvoji nogi naj bosta rahlo narazen, roki pa stegni naprej. Partner naj leže nate, se upre v podlago in vstopi od zadaj tako, da sta njegovi nogi med tvojima.

Zakaj boš uživala: Položaj ponuja obilico užitka zaradi žoge, ki dvigne tvoje boke ravno v pravi položaj za neizmeren užitek dotikanja točke G, kožo telesa pa božajo rahli valovi.

… v bazenu

Nikar tega ne preizkušajta na javnem bazenu, saj bi vaju hitro zasačili. Če ga nimata doma, lahko poskusita v najetem džakuziju.

Dodatek: domači bazen ali najeti džakuzi s sediščem

Položaj: On naj sede na stopnico tako, da mu bo voda segala malce nad višino bokov. Sedi mu v naročje in s telesom lezi nazaj tako, da se boš ulegla s hrbtom na njegova stegna. Ko boš udobno nameščena, naj te prime za boke, ti pa dvigni svoje noge tako, da bodo kolena pod njegovimi pazduhami. Nato delo prepusti njemu, ti pa samo uživaj ob drsenju po gladini vode.

Zakaj boš uživala: Ker te voda drži na površju, boš občutila breztežnost. Če bi rada še bolj uživala, potopi ušesa pod vodo in zapri oči – tako tvojih čutil ne bodo motili.