VIDEO: Letošnji olimpijci PRIZNALI vročo AKCIJO v olimpijski vasi (preveri, kateri)

Na posnetku v članku so spregovorili o tem, kaj počnejo s 160 tisoč KONDOMI, in kako v poplavi športnikov iz vsega sveta najdejo tistega, ki ima v mislih podobno vročo akcijo, kot oni. 

VIDEO: Letošnji olimpijci PRIZNALI vročo AKCIJO v olimpijski vasi (preveri, kateri) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 8. 2021

Kaj se zgodi, ko na enem kupu zbereš mlade, seksi športnike z vsega sveta, ki so v stalni fizični pripravljenosti? Seks. Veliko, veliko seksa.

Olimpijske igre že leta veljajo za dogodek, poln razvratov. Ryan Lochte je že leta 2012 za ESPN povedal, da se malce drugačnega športnega udejstvovanja (ja, tistega med rjuhami) poslužuje med 70 in 75 odstotki udeležencev OI, kar naj bi bil razlog za tisoče razdeljenih kondomov.

Tradicija delitve kondomov v času Olimpijskih iger sega v leto 1988 v Seoulu, ko so želeli osveščati o varni spolnosti ter HIVu in AIDSu, obdržalo pa se je vse do danes.

Po informacijah USA Today je bilo takrat razdeljenih 8 500 kondomov, številka pa se je v Riu leta 2016 povečala na 450 000. Ta podatek zagotovo pove nekaj: vrhunski športniki - no, mladi, razgreti, seksi, fit vrhunski športniki - ne počivajo niti po koncu svoje udeležbe na tekmovanju.

Poglej si zabaven VIDEO, v katerem vrhunski športniki spregovorijo o vročih trenutkih v olimpijski vasi:

A letošnje OI bodo nekoliko drugačne, saj so se, skladno s svetovnimi razmerami, spremenila tudi pravila ...

Na strani 34 obsežnega priročnika za OI v Tokiu najdemo tudi odstavek o fizičnem stiku med udeleženci. Ti naj bi se izogibali vsem nepotrebnim kontaktom, ki vključujejo objeme, rokovanja in 'petke'. 

Ta pravila je sicer povozilo dejstvo, da bodo kondome vseeno delili - a šele po tem, ko bodo športniki zapuščali Tokio.

Namesto skoraj pol milijona kondomov, kot nazadnje, jih bodo letos med 11 000 športnikov razdelili 'le' 160 000. Vseeno pa je razlika nedvomno očitna - po informacijah spletnega portala Distractify so bili v Riu avtomati s kondomi praktično na vsakem koraku.

👉V olimpijski vasi se dogajajo SEKS orgije (zgodba iz prve roke)

Če se sprašuješ, zakaj se je komite vseeno odločil za deljenje kondomov, če (vsaj letos) ne želijo, da bi jih uporabljali, odgovor tiči v tradiciji in tem, da bi osveščali o AIDSu, ne pa spodbujali športnike v razvratno početje.

V olimpijski vasi se dogajajo SEKS orgije (zgodba iz prve roke)

Medtem, ko se vse skupaj zdi kot posebna epizoda serije Too Hot to Handle, pa bi kršenje pravil vodilo v še hujše posledice, kot v sami seriji. The Guardian je junija namreč poročal o tem, da so športniki, ki ne bodo upoštevali pravil olimpijske vasi, lahko kaznovani z globo, diskvalifikacijo ali deportacijo.

Kaj na to pravijo športniki?

Lahko bi si mislili, da bodo športniki med OI v celibatu - ne zgolj zaradi kondomov in kazni, ampak tudi glede na to, da soo njihove postelje iz kartona. 

A irski gimnastik, Rhys McClenaghan je pokazal, da lahko te trajnostne postelje zdržijo kar nekaj premikanja, zato se ne bomo čudili, če bo med športniki kdo tak, ki bo kršil pravila.

'Med enim SEKSOM sem doživela 7 orgazmov, in TO je razlog, zakaj' (resnična zgodba Celjanke)

Prevedeno po Cosmopolitan.com