Veš, kateri dve stvari imajo moški najraje?

Šport in seks. Dajte mu oboje in postal bo vaš največji občudovalec.

Veš, kateri dve stvari imajo moški najraje? (foto: Profimedia) Profimedia
9. 7. 2015

Ali ste utrujene od nenehnega tekmovanja z Messijem in Ronaldom za njegovo pozornost?

Čas je, da vzamete stvari v svoje roke – dobesedno. Zapeljite ga z naslednjimi enostavnimi, športno-seksi položaji.

Pokažite mu svoje sposobnosti, dokažite, da se lahko gibate kot Beckham, in v kratkem bosta oba ‘zadevala’.

Toda pazite, drage moje, ene pozicije ne smete nikoli poskusiti – stati med njim in športom na televiziji, ne glede na to, kako zapeljivo ste oblečene.

Seksi ragbi prijem

Kako ga izvedete? Uležite se na trebuh, z rokami, stegnjenimi naprej. Z dvignjeno zadnjico se postavite na dlani in stopala. On naj vas energično zagrabi od zadaj, z rokami preko vaših ramen ali prsi, in nato porine z vsem, kar ima.

seks

Zakaj mu bo všeč? Odigral bo aktivno vlogo v igri, v kateri je ponavadi le glasen navijač ob robu igrišča, kajti ne pozabite, govorimo o ragbiju, ne o seksu. Užival bo še v različici ‘pasjega’ stila.

Posteljni padalski tandem

Kako ga izvedete? Lezite na trebuh, razprostite roke in razširite noge. On naj vas pokrije s svojim telesom, kopira vaš položaj in prodre v vas od zadaj.

seks

Zakaj mu bo všeč? Pri tem položaju akcija noter–ven ne predstavlja posebnega napora zanj. Poleg tega traja povprečen prosti padec s padalom manj kot minuto, zato lahko doživi hitri orgazem brez občutka krivde.

Erotične sani

Kako ga izvedete? On naj s stegnjenimi rokami in nogami leži na hrbtu. Zajahajte ga s hrbtom, obrnjene bodite proti njemu. Počasi se uležite nanj in pokrijte svoje okončine z njegovimi.

Za ravnotežje se držite njegovih rok, za boljši oprijem njegovega uda pa se z nogami uprite v njegova pokrčena stopala. Predstavljajte si, kako skupaj drvita po strmi zasneženi olimpijski progi – bolj kot se bližata cilju, hitrejše je vaše seksi gibanje.

seks

Zakaj mu bo všeč? Medtem ko bo stiskal vaše roke in bodo vaša zadnjica in stegna netila ogenj v njegovih genitalijah, bo adrenalin v vajinih žilah zanetil eksploziven orgazem, ki ga bosta doživela ob zmagovalnem prehodu ciljne črte.

Motoristično jahanje

Kako ga izvedete? Ta dirkalni položaj se mora izvesti s trdo, vibrajočo živaljo med vašimi nogami – z motorjem. Če ga ne morete dobiti (motorja, seveda), potisnite skupaj dva kuhinjska stola.

seks

Zajahajte sedež, nagnite se naprej in z rokami primite naslonjalo stola, kot da bi držali ročaje motorja. On naj posnema vaš položaj, prime naj vas za ramena ali pas in od zadaj vstopi v vas.

Zakaj mu bo všeč? Ta dirkalni položaj mu daje občutek globokega prodiranja, ki je intenzivnejše kot pri običajnem položaju od zadaj. Razvnel se bo neverjetno hitro.

Fantastični golf udarec

Kako ga izvedete? Slecite se in se z rahlo razširjenimi nogami postavite v položaj za udarec pri golfu. Kot da bi bil vaš inštruktor golfa, naj se on postavi za vami in z rokami pokrije vaše roke ter s svojo ‘palico’ vstopi v vašo notranjost. Nato zibajta, kot da se pripravljata na udarec.

seks

Zakaj mu bo všeč? Navdušen bo, ko vas bo videl igrati se z njegovo ‘palico’. Stransko gibanje vaše zadnjice in drgnjenje ob njegovo telo ga bo navdalo z nepopisnim užitkom.

Čutni rokoborski obrat

Kako ga izvedete? Za začetek si dajta zveneča imena, kot npr. ‘Sperminator’ ali ‘Klitorija’. Dovolite, da prodre v vas od spredaj, in prepletite roke in noge okoli njegovega telesa.

Nato se divje zavrtita po postelji, kavču, tleh ali kjer koli se bosta znašla v tistem trenutku, in poskušajta drug drugega umiriti pod sabo.

seks

Zmagovalec je tisti, ki konča na vrhu. Zaradi avtentičnosti ga prepričajte, naj vam odšteva med vašim orgazmom: “Tri, dva, ena … in ti si ven!”

Zakaj mu bo všeč? Nič ga ne razvname bolj kot igriva rokoborba. Sicer pa je malo tistih moških, ki ne fantazirajo, da bi enkrat sodelovali v goli rokoborbi s predstavnico nasprotnega spola.

Kontrolirani vaterpolo položaj

Kako ga izvedete? Zagotovite, da bo voda v bazenu prijetno topla; če bo voda prehladna, se namreč lahko zgodi, da on ne bo mogel uporabiti svojega orodja.

Obrnite se z obrazom proti njemu, umaknite kopalke vstran, prepletite noge okoli njegovega telesa in ga usmerite v notranjost. Nato dvignite roki v zrak, kot da bi igrale obrambo. Uporabite gibanje vode za zibanje gor in dol.

seks

Zakaj mu bo všeč? V tem položaju je on tisti, ki odloča o hitrosti in globini penetracije. Za povečanje užitka si privoščita igrico v bazenu, polnem drugih plavalcev. Nikoli ne bodo ugotovili pravega namena vajine igre …

Pet intimnih vaj za boljši seks

Se vam je že zgodilo, da sta s partnerjem preizkušala nov položaj in medtem ko vam je glava govorila: “Še,” so vaša stegna kričala: “Kako dolgo še?!”

Dobra gibljivost, solidna mišična napetost in vzdržljivost so pogoji za dober seks. (Higiena in odlično obvladanje oralnega seksa prav tako ne škodita!) Da pa ne boste preveč časa namenjale telovadbi in zanemarjale seksa, vam ponujamo nekaj vaj, ki jih lahko vadite, medtem ko seksate. Da, prav ste prebrale. Naj vam jih predstavimo.

1 Sklece

sklece

  • za krepitev mišic rok in prsnega koša

Partner naj se uleže na hrbet. Zajahajte ga in položite svoje roke na njegove. Počasi se spustite nad njega in se dvignite nazaj gor. Ponovite 15-krat. Za popestritev vaje mu vsakič, ko se spustite, podarite poljub.

2 Tek telesa

seks

  • za krepitev notranjih strani stegen, spodnjega dela hrbta, rok in trebuha

Sedita z obrazom eden proti drugemu z ravnim hrbtom, partner z razklenjenimi nogami v obliki črke V. Ve se z iztegnjenimi nogami naslonite s stopali na notranjo stran njegovih stegen.

Primita se za roke in si glejta v oči. Naslonite se nazaj, kolikor gre, medtem ko se on nagne proti vam. Izmenjujta položaj naprej in nazaj ter zamenjajta nogi, da boste tudi ve sedele v položaju nog v črki V. Vsak položaj ponovite 10-krat.

3 Trebušni krč

seks

  • za krepitev stegenskih mišic

Lezite plosko na hrbet in uprite stopala v njegove prsi, tako da podpirate njegovo težo. Počasi spustite kolena na prsi in ga potisnite nazaj do začetnega položaja. Dovoljena je tudi penetracija. Vajo ponovite počasi 5-krat.

4 Trebušnjaki

seks

  • za krepitev trebušnih mišic

Na hrbet se na posteljo uležite tako, da bo vaš zgornji del telesa visel preko roba postelje. Partner naj se usede na vaša stegna. Nato dvigujte trup malo nad horizontalni položaj telesa, zadržite 2 sekundi in se spustite. Vajo ponovite 8-krat.

5 Dvigovanje zadnjice

seks

  • za krepitev mišic zadnjice, stegen in trebuha

S pokrčenimi koleni se uležite na hrbet in postavite stopala plosko na tla. Roki položite ob telo na tla, vaš partner pa naj poklekne ob vaši strani. Medtem ko počasi dvigujete boke, naj vam partner pridrži zadnjico, da boste pravilno držale položaj, da bodo vaši boki in stegna v ravni liniji. Boke spustite na tla in vajo ponovite 15-krat.

Napisala: Lea Vodušek

Preberi še: 10 namigov proti slabi volji v službi ali pa preveri članek Prepoved, ki bi morala obveljati tudi pri nas!