Verjetnost, da tvoja prijateljica pristane s tvojim bivšim, je VEČJA, kot si misliš!

Bi se kdaj spustila v razmerje z bivšim svoje prijateljice in kako bi reagirala na to, če bi tvoja prijateljica začela hoditi s tvojim bivšim?

Verjetnost, da tvoja prijateljica pristane s tvojim bivšim, je VEČJA, kot si misliš! (foto: Profimedia) Profimedia
31. 5. 2019

Morda si prepričana, da ti tega nikoli ne bi naredila in enako meniš za svoje prijateljice, a statistike kažejo drugačno sliko.

Namreč, kar ena tretjina prijateljstev naj bi se zaključila prav iz tega razloga!

Na vprašanje raziskave Plenty of Fish, ali se držijo pravila, da se v razmerje z bivšim od prijatelja ni dobro spustiti, je 77 % sodelujočih odgovorilo, da se tega držijo vedno ali pogosto. 18 % jih je povedalo, da le včasih, samo 5 % pa jih je priznalo, da jim je za to pravilo vseeno.

Če od prijateljice dobiš dovoljenje, je to druga zgodba.

77 % sodelujočih je namreč reklo, da bi v primeru, da se zaljubijo v bivšo/bivšega svojega prijatelja/-ice, to osebo tudi vprašali za dovoljenje.

A mnenja se razlikujejo tudi glede na generacijo in spol.

Kar 78 % sodelujočih, rojenih med letoma 1944 in 1964 meni, da je takšno obnašanje nedopustno, medtem ko je odstotek tistih, rojenih med letoma 1995 in 2000 občutno nižji, tj. 66 %.

63 % žensk se strinja, da je to početje popolnoma nedopustno, moških z enakim mišljenjem pa je le 33 %.

No, to je le še en dodaten dokaz, da moški in ženske živimo svoja življenja po popolnoma drugačnih pravilih. 😉 Šalo na stran, kakšen pa je tvoj pogled na to? Bi se spustila v razmerje z bivšim svoje prijateljice oziroma bi takšno početje lahko odpustila, se zanj ne zmenila?

Pripravila: N. Š.

Fotografija: Profimedia

Preberi še: Po TAKŠNI poroki naj bi bila ločitev štirikrat manj verjetna (nov poročni trend!)

Priporočamo tudi: Če med poljubljanjem počne TO, te ima iskreno rad