"Vedela sem, da naju slišijo, a sem bila preveč potrebna, da bi odnehala!" (vroča izpoved Velenjčanke)

Mislimo, da se Slovenka še nekaj časa ne bo vrnila na kraj zločina. 🤣

"Vedela sem, da naju slišijo, a sem bila preveč potrebna, da bi odnehala!" (vroča izpoved Velenjčanke) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 11. 2021

Naša bralka morda ni izbrala najboljši trenutek za seks s fantom. In morda tudi ne najboljšo lokacijo.

»Moje spolno življenje je ena velika zmeda. Rada seksam, a hkrati si ne želim imeti zveze, zato so moji odnosi toksični, kot bi rekla Britney Spears. Tako se že nekaj časa zapletam s fantom, ki je zgolj slučajno tudi brat moje najboljše prijateljice, kar vse skupaj le še dodatno oteži.

K sreči (ali pa nesreči, odvisno, kako na stvar gledamo) je tudi on podobnega mnenja kot jaz. Obožuje seks, vendar ga je strah zveze.

Ker oba veliko delava, se vidiva morda le enkrat na mesec, in še to takrat, ko pridem prespat k prijateljici. Seveda se največkrat zgodi, da pristanem v njegovi postelji, in tako se je zgodilo tudi tiste noči, ki je še nekaj časa ne bom pozabila.

Prijateljica sicer ve za najin odnos, a ji ta ni preveč po godu, zato sem počakala, da je zaspala, nato pa sem se pretihotapila v njegovo sobo, kjer nisva veliko časa namenila pogovoru, temveč sva takoj pričela z akcijo.

To pa ni vse. Poleg glasnega nočnega seksa sva vajo ponovila tudi zjutraj. In to na soboto ob devetih zjutraj, ko je bila v njegovem majhnem stanovanju prisotna celotna družina. In ne, niti približno nisva bila tiha.

Vedela sem, da naju slišijo, a seks je bil predober in jaz preveč potrebna, da bi odnehala!

Najhuje je bilo, ko sva končala, in sem morala izstopiti iz sobe in se mimo kuhinje sprehoditi v kopalnico. V kuhinji je ta čas njegova mama pripravljala kosilo, medtem ko je njegov oče pri mizi bral časopis. Za nameček sem v kopalnici srečala še najboljšo prijateljico, ki se je le nasmehnila in odkimala z glavo in s tem pokazala, kaj si misli.

Po hitrem postopku sem stanovanje zapustila in mislim, da še nekaj časa ne bom tja odšla na obisk.«

Preberi še: Hej TI! Imaš vročo SEKS zgodbo, ki je nisi zaupala še nikomur? Objaviš jo lahko TUKAJ 🔥

Priporočamo tudi: »Potisnil sem ga na mizo, mu slekel hlače, in …« (Primorec o vročem seksu v pisarni direktorja)