Draga boginja, v življenju ne potrebuješ moškega, ampak vojščaka!

Ni pomembno, ali ta vojščak vozi terenca, ali sijoč športni avto, ali nosi svilo ali bombaž, niti ni pomembno kje in kaj dela. Zate je pomembno, da bo tvoj vojščak hrepenel tudi po tvoji moči in ob pogledu nate ne bo videl, kaj bi rad ukrotil, ampak kaj občuduje.

Draga boginja, v življenju ne potrebuješ moškega, ampak vojščaka! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 5. 2017

Ta tvoj bojevnik ne bo nekdo, ki te bi manipuliral z zgodbami iz preteklosti, tega ne bo niti ne poizkušal, in verjemi mi, da boš zaradi tega imela še bolj rada.

Zato ker ti nisi samo ženska, ampak si boginja!

Tvoja moč ga bo spravila na kolena vsakič, ko te bo pogledal, ampak za razliko od dečkov, se tvoj vojščak tega ne bo ustrašil

Ti namreč potrebuješ nekoga, katerega plamen v očeh se bo kosal s tvojim. In ta vojščak bo plamen vzdrževal in ga jačal ter ne bo dovolil, da ugasne. Morda za tvojo ljubezen ne bo pobijal zmajev, bo pa hodil tudi skozi ogenj, če bi to dokazalo njegovo ljubezen do tebe. 

Prav tako kot ti, je imel tudi on neuspela razmerja za seboj, ki so ga morda pustila se spraševati, ali mu je morda usojeno biti sam v življenju - in to boš za njega in za vaju spremenila! Oba sta potovala skupaj po ločenih poteh, verjetno vama ni nič kaj posebnega manjkalo, ampak to se bo sedaj vse spremenilo - ko se ti in tvoj bojevnik srečata, bodo letele iskrice in spraševala se bosta, kako sta sploh živela dosedaj. 

In tokrat ne poizkušaj zbežati - vem, da je prej bolelo, ampak daj si čas, da vidiš, kako je ta veza drugačna od prejšnjih.

Tudi tvoj bojevnik mora videti, da ga nekdo drug lahko vidi takšen kot je, divji in neukročen in da boš še vedno tam tudi, ko si bo kdaj zaželel malce svobode in vandranja po svoje. Ne boš mu morala vedno slediti, kakor ti tudi on ne bo vedno sledil, ampak si pusti biti takšna kot si, divja po srcu, tudi če je vse kar si želiš samo to, da se stisneš v njegov objem in pozabiš na svet. 

Dovoli si iti na novo potovanje, biti svobodna tudi ko si v vezi, ker je potreben pravi vojščak za to, da ljubi boginjo in prava boginja, da mu pokaže, kaj ljubezen pravzaprav je.

Spakiraj torej svoje negotovosti, saj je čas, da pogledaš, kako izgledajo sanje v resničnosti! Imej malo upanja in daj ljubezni še eno priložnost, ker ljubezen, ki jo iščeš, išče tudi tebe <3

Priredila: Tjaša Kokalj Jerala

Vir: Elephant Journal

PREBERI ŠE: 5 skrivnosti, ki jih poznajo pari, ki se NE prepirajo (tako pogosto) in "Bila sem obsedena z zaljubljanjem" (iskrena izpoved Lane, odvisnice od ljubezni)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri