V vsaki šali je nekaj resnice - moški vs. ženske!

V nadaljevanju si preberi nekaj šal, misli in hudomušnih rekov na račun moških in/ali žensk, v katerih se bo (kar priznaj) vedno našlo zrno resnice.

9. 11. 2011

Že slišala tisto ...

  • Uspešen moški je tisti, ki zasluži veliko denarja. Uspešna ženska pa je tista, ki zna poiskati takega moškega.
  • Ženska si želi od 30 do 45 minut predigre, moški si jo želi od 30 do 45 sekund. Moški celo misli, da je skupna vožnja proti ljubezenskem gnezdu del predigre.
  • Moški ima v kopalnici največ šest stvari. To so zobna ščetka, zobna krema, krema za britje, britvica, košček mila in brisača z logotipom hotela. Povprečno število ženskih stvari v kopalnici je 437. Za večino od njih moški sploh ne ve, da obstajajo ali za kaj se uporabljajo.
  • Ko moški reče, da je oblečen in pripravljen za odhod od doma, misli resno, ko ženska to reče, s tem misli, do bo pripravljena, ko najde uhan in si dokončno uredi make up.
  • Moški se priložnostno in vzvišeno gledajo v ogledalo. Ženske pa so kar malce obsedene, saj se ogledujejo na katerikoli površini, od katere se odbija svetloba: ogledala, žlice, izložbena okna, toaster, ugasnjena televizija …
  • Ženske mogoče kdaj pa kdaj še priznajo kakšno napako, zadnji moški, ki je priznal napako, pa je bil general Custer (svoj polk je popeljal v indijansko zasedo).
  • V moški garderobi se pogovarjajo o treh stvareh – denarju, športu in ženskah (pretiravajo o zaslužku, o športu jih večina nima najmanjšega pojma, zgodbice o ženskah pa so na pol izmišljene in na pol slišane, v njih pa seveda nastopajo v prvi osebi). V ženskih garderobah se pogovarjajo samo o eni stvari – seksu. In to ne z romantičnimi besedami, ampak zelo direktno in nazorno opišejo moškega, s katerim so preživele noč, ter nikoli ne lažejo.
  • Ženska se spominja slavnostne ceremonije, moški pa fantovščine.
  • Ženske se v družbi svojih prijateljic kličejo po lastnih imenih, moški pa po različnih vzdevkih, kot so Rambo, Care, Riba, Žaba, Zekir, Fedr, Voda, Iči, Čiči …

No, je ali ni res ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri