"V svojih mislih ga varam z gospodom Greyem"

To so štiri najbolj neverjetne zgodbe o ljubezni ...

"V svojih mislih ga varam z gospodom Greyem" (foto: Profimedia) Profimedia
10. 1. 2015

Moje misli v odtenkih sive

"Moj junak je Christian Grey in jaz v mislih nastopam v vseh odtenkih sive. Moj fant je najbolj navaden fant na svetu. Na njem ni nič posebnega, razen mogoče njegove neverjetne dobrote. Če bi ga prosila, naj mi preveže oči in našeška, bi se ustrašil, da bom trpela in da me bo bolelo. Najin seks je lep, a preveč šolski in preveč monoton! Spoznala sem, da z njim ne bo nikoli drugače, ker tega nima v sebi. Zato sanjarim. Berem. Gledam porno filmčke in ob tem doživljam nore orgazme. V naši ulici živi hud tip, tujec, temen je in robat. Ne kot Christian v filmu, ampak kot moj Christian. Pripeljala sem ga v razmerje z mojim fantom in med seksom sanjarim o njem. Mogoče pa nekega dne ugotovim, da imava s temnim neznancem neporavnane račune ..."

- S., 28

Nevarno bujna domišljija

"S svojim dolgoletnim fantom sem srečna. Vsaj mislim si, da sem, vse teče: vsakodnevno življenje, razumevanje in seks. Okolica bi pričakovala, da bo najin nasled­nji korak poroka in otrok, jaz pa v sebi vse bolj odkrivam divjo plat, ki bi jo nekoč rada izživela. Pri belem dnevu in ponoči sanjam, kako seksam z mojima seksi sodelavcema, strogim šefom, natakarjem v baru pod firmo, najboljšo prijateljico, zvezdnikom košarkarske ekipe ... Ne vem, ali so moje fantazije nevarne, in ne vem, ali pomenijo varanje, a včasih se mi zdi, da mi domišljija ne bi norela, če bi bila zares zadovoljna s svojim običajnim življenjem. Fanta imam rada, a mogoče le ni prav, da nikoli ne nastopa v mojih fantazijah."

- Pika, 26

Samo igra?

"Odločila sva se, da bova živela skupaj. Malo iz ljubezni, malo zaradi financ. Dobro nama je šlo, dokler nisem začela opažati, da je vse bolj odsoten in zamišljen in celo med seksom sem imela občutek, da se sploh ne ljubi več z mano, ampak le z mojim telesom. Ženske imamo šesti čut in ni me varal. Dolgo sem gledala njegov računalnik in razmiš­ljala, ali bi preverila, če v razmerju nisva več sama. Nekega dne se nisem mogla več zadrževati in sem vdrla v njegov Facebook. Ne vem, kako mi je uspelo, a celo moja slut­nja, da kot geslo uporablja ime svojega psa in letnico rojstva, se je izkazala za pravilno. Tu me je čakalo razodetje: s kar petimi puncami je imel virtualno razmerje. Pisal jim je stvari, ki jih meni ni nikoli. Nikoli! Nisem zdržala in ga vprašala, ali ima ljubico. Zanikal je. Zdržala sem še nekaj dni in mu priznala, da sem vdrla v njegov računalnik. Razložil mi je, da je vse le igra in naj bom vesela, da se s puncami ne dobiva zares. Prosila sem ga, naj se izseli, ker je zame varanje v mislih še vedno varanje. Kakšno razočaranje!"

- Maša, 29

Najino razmerje je bila velika laž

"Pred mesecem dni sem se razšla s fantom, s katerim sva bila skupaj od zad­njega letnika srednje šole. Sedem let sva ostala skupaj in v sedmih letih se nisva prevarala. Vsaj ne zares. Takoj, ko sva šla po svoje, je on začel hoditi s punco, za katero vem, da je bila od nekdaj zaljub­ljena vanj. Sprva sem mislila, da se bo tako najlažje potolažil zaradi najinega razhoda, potem pa je njegovemu prijatelju nekega večera, ko smo vsi preveč spili, ušlo, da je bil moj bivši vsa leta zaljubljen v to punco. Na tako veliko razočaranje pa nisem bila pripravljena. Zakaj se ljudje odločijo, da bodo živeli v laži? Zaradi navezanosti, udobja, strahopetnosti? Kako naj sploh še komu zaupam?"

- Taja, 25