V posteljo s četico policistov

Želela sta samo malo začiniti svoje spolno življenje, a so se stvari na koncu prav pošteno zapoprale ...

24. 9. 2007

O podobni posteljni nevšečnosti nemškega para smo pred kratkim že pisali, zdaj pa se je podobna zmešnjava z lisicami in izgubljenim ključem zgodila še britanskemu paru ...

Tokrat se je v neugodnem položaju znašla 32-letna Zoe Comaish, ki se je v žaru spolne igrice pustila z lisicami prikleniti na posteljo svojemu fantu, 34-letnemu Stuart Fisherju, da bi ta nazadnje izgubil njihov ključek.

Ni je zmogel sam

Potem, ko jo je nekaj ur brezuspešno reševal sam, je na koncu obupan poklical na pomoč kar policiste. In kmalu so se okoli nesrečne Zoe, poleg fanta, drenjali še trije možje postave.

Uspelo jim je nekako preščipniti verige lisic, ne pa tudi razkleniti okovja na zapestjih.

Trije so bili premalo

“V huronskem smehu so nama dopovedovali, da lahko zdaj najin ‘problem’ rešijo le še gasilci in da se bova morala pač zapeljati do njih ... Zoe je bila do takrat od groze že čisto otrpla,” je povedal Stuart.

In ko je nesrečen par prispel do najbližje gasilske postaje v Southamptonu, jima je sreča še enkrat obrnila hrbet. Do njihovih vrat sta prispela ravno v trenutku, ko so se menjale dežurne ekipe. Deset gasilcev je takrat ravno odhajalo, medtem ko jih je deset prihajalo. Svojo prošnjo sta zato morala nasloviti na kar dvajset goreče željnih, da bi pomagali.

Še dvajset gorečih za nameček

“Še nikoli nisem bila tako rdeča v obraz kot v tistem trenutku,” je kasneje povedala Zoe, eden od gasilcev pa ji je takole pritrdil: “Prav videlo se ji je, da bi se najraje vgreznila v zemljo, fantje pa so se gnetli okoli nje in se prerekali, kdo ji bo lisice z zapestij preščipnil s škarjami za kovino. Opravilo samo je trajlo le nekaj trenutkov in dekle je bilo naposled rešeno ...”