"V hipu sem pobegnila z zmenka, ko je za mizo iz žepa povlekel ..." (resnična zgodba)

20. 2. 2023
"V hipu sem pobegnila z zmenka, ko je za mizo iz žepa povlekel ..." (resnična zgodba) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Bila sem resnično zmedena in sem ga vprašala, kaj počne, on pa mi je odgovoril, da poskuša ..."

Morda se bo to zdaj slišalo slabo, ampak resnično ne vem, ali je problem v meni ali ne.

S fantom sva skupaj štiri mesece, jaz sem stara 30, on pa 31. Živiva v različnih mestih, poleg tega pa on ni rojen tukaj. Običajno me obišče med vikendi, a tokrat sem se odločila jaz obiskati njega in odpravila sva se na večerjo v restavracijo.

Ko sem prišla tja, me je že čakal. Malo sva pokramljala, pregledala meni, nato pa je, ko je bil čas za naročilo, iz svojega žepa povlekel majhen zvonček, ga dvignil v zrak in začel tresti.

Zvok je bil tako glasen in nadležen, da so me začela boleti ušesa. Bila sem resnično zmedena in sem ga vprašala, kaj počne, on pa mi je odgovoril, da poskuša pritegniti pozornost katerega od natakarjev. Rekla sem mu, da je sramotno in da naj takoj preneha, a vendar je še naprej zvonil. Lahko si predstavljate, kako so naju vsi gledali.

Zahtevala sem, naj neha, pa ni želel, dokler nekdo ne pride in vzame najino naročilo. Zagrozila sem mu, da bom odšla, če tega ne bo storil, pa še kar ni odnehal. Končno je prišel nekdo, ampak jaz sem do tistega trenutka že vstala, vzela svojo torbico in se napotila proti izhodu. Začel mi je slediti in se prepirati z mano, jaz pa sem mu samo odgovorila, da ne prenesem tega, da me sramoti.

Razjezil se je in mi rekel, da ne razume, zakaj se mi zdi zvonec sramoten in razložil, da je to popolna rešitev, da ne čakaš predolgo, preden se kdo prikaže.

Vprašala sem ga, če je to sprejemljivo v Ameriki, od koder prihaja, na kar mi je odgovoril: "Ja, ker je svobodna država in ljudem tam običajno ni mar," jaz pa sem mu odgovorila, da je to tukaj neprimerno in sramotno. Rekel mi je, da sem preveč občutljiva in delam dramo okoli ničesar. Vztrajal je, da se vrneva nazaj, jaz pa sem odklonila.

Na koncu sva odšla, on pa mi je ves čas govoril, da sem uničila večerjo in ga užalila, ker sem njegovo vedenje označila za sramotno. Odgovorila sem mu, da imam pravico povedati svoje mnenje, on pa mi je rekel, naj se spustim na realna tla in preneham njegovo 'genialno' idejo označevati za sramotno.

Zdaj se že nekaj dni kuja in želi opravičilo. Morda sem pretiravala. Morda tam, od koder prihaja, to ni nič takšnega, tukaj pa je preprosto nesprejemljivo.

Vir: Reddit.com

Preberi še: "Prijateljica mi je priznala, da z možem seksata v postelji skupaj z ..." (zapis Slovenke)

Priporočamo tudi: "So ljubice zasedenih moških res nedolžne?" (surovo iskren zapis Slovenke)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ