"V časopisu sem odkrila, da ima moj mož še eno družino" (pretresljiva resnična zgodba)

"Vtipkam v iskalnik njegovo in njeno ime ter izvem, da sta pred dnevi dobila fantka. Pa ne samo to ..." 🤯

"V časopisu sem odkrila, da ima moj mož še eno družino" (pretresljiva resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 6. 2023

Uporabnica TikToka @mamatoria28 je na svojem profilu povabila druge uporabnike, da delijo svoje zgodbe o tem, kako so izvedeli, da jih (bivši) partner vara, in ena izmed njenih sledilk je s svojo izkušnjo vsekakor pustila pečat.

Mama štirih otrok, ki je želela ostati anonimna, je namreč razkrila, da je to težko resnico izvedela slučajno, med branjem časopisa.

To, kar je povedala, te bo pustilo odprtih ust:

"Nekje teden dni pred najino deseto obletnico sem sedela v svoji pisarni in listala časopis. Takrat so v časopisu objavljali informacije o novih rojstvih; imena staršev, datum rojstva, v kateri bolnišnici [se je rodil/-a, op. a.] in če je fantek ali punčka. No, in tam vidim ime svojega moža in ime neke druge ženske. Kako sem vedela, da je to on? Ker ima precej neobičajno ime. In si mislim: 'hmmm'. Zato grem na spletno stran bolnišnice, kjer objavljajo fotografije dojenčkov, vtipkam v iskalnik njegovo in njeno ime ter izvem, da sta pred dnevi dobila fantka. Pa ne samo to! Imela sta tudi nekje leto in pol staro punčko."

Kot poroča spletni portal Mirror, je ženska kasneje delila še nekaj podrobnosti.

Po tem, ko je zapustila partnerja, se je za nekaj dni z njunimi tremi otroki preselila v hotel. Ko se je začetni šok nekoliko polegel, pa je priznala, da je v preteklosti bilo mnogo rdečih alarmov, kot so nepojasnjeno delo do poznih ur, odstopanja pri plači in pogosta kosila zunaj, ki so kazali na to, da se nekaj dogaja, pa jih je takrat ignorirala.

Zdaj je sicer srečno poročena z drugim moškim, s katerim sta v razmerju že osem let in imata skupaj enega otroka.

OMG, si predstavljaš??? 🤯

Preberi še: "Punca me je prevarala z žensko ... Ali to pomeni, da je lezbijka?" (klic na pomoč moškega)

Priporočamo tudi: "Po 23 letih zakona mi je rekel, da ljubi drugo, in TO so besede, ki so mi pomagale zaživeti naprej"