Uživaj v vajinem prvem zmenku

Manjka še čisto malo, tebi pa se želodec krči od strahu? Boš na zmenku sploh lahko kaj pojedla? Same skrbi! Kako sprostiš napetost in strah spremeniš v veselo pričakovanje?

Uživaj v vajinem prvem zmenku (foto: profimedia) profimedia
14. 12. 2013

 1. korak

Malo oklesti pričakovanja, da ne boš razočarana. Filmske pravljice se običajno dogajajo samo v filmih, pa še tam ne vedno. Bolje je imeti realna pričakovanja in realne cilje, ker se ti samo takrat, ko ničesar ne pričakuješ, lahko zgodi kaj zares zunajserijskega.

2. korak

Poglej se v ogledalo in si povej, v čem si dobra. To ponavljaj toliko časa, da se bo strah razblinil in boš začutila, da je dekle v ogledalu pravzaprav izjemno lepo in pametno. Na hitro naredi še inventuro preteklosti: kaj je bilo tisto, kar je tvoje zmenke običajno spremenilo v grozljivko? Od danes ni več treba ponavljati starih napak.

3. korak

Zdaj je pred tabo, s cmokom v grlu. Pomagaj mu, da se bo bolje počutil: pošali se, sprašuj ga o stvareh, ki jih obvlada, bodi dobra sogovornica in predvsem – jej z apetitom! Zdaj že veš, kaj pomeni, da si dva na prvem zmenku delita hrano ...

Pripravila: Tina Torelli