Uživaj samsko življenje

Nikar ne bodi slabe volje, če si še vedno samska. Ceni prosti čas, ki ti ostaja zase in za druženje s prijateljicami.

2. 9. 2009

Prednosti samskega življenja je kar nekaj …

Sama svoja gospodarica

Kaj ni to nekaj najlepšega, da ti nihče ne očita razmetane postelje ali pa nepomite posode, ko lahko za red poskrbiš točno takrat, ko se ti bo ljubilo.

Nobenega prilagajanja

On je ob koncu tedna prost, ti pa imaš obveznosti. Kako se bosta uskladila? Če si samska, lahko na prilagajanje kar pozabiš. Končno ti ne bo treba namesto odličnega filma gledati nogometne tekme.

Odmisli skrbi

Če nimaš fanta, ti ni treba skrbeti, če se domov ne vrne ob dogovorjeni uri, nihče od tebe ne bo pričakovala skuhane večerje, pa tudi ljubosumno se ti ne bo treba spraševati, zakaj ga je sodelavka klicala ob deveti uri zvečer.

Spogledovanje

Zdaj je pravi čas, da si v družbi prijateljic privoščiš zajetno dozo spogledovanja in to brez slabe vesti. Če je treba, se kar vsak večer odpravite na čvek v najbližji lokal. Počutite se svobodno in bodite občudovane.

Počni, kar ti srce poželi

Življenje brez obveznosti izkoristi za dejavnosti, ki so ti pri srcu. Nikar pa ne ostajaj doma, saj boš veliko bolj srečna, če se boš veliko gibala med ljudmi. Navsezadnje imaš na tak način več priložnosti, da naletiš na gospoda Pravega … Si ga po vsem tem opisanem luksuzu sploh želiš spoznati?