Utišaj zavidljive demone

Razšla sta se razumno, a kaj ko si tvoj bivši zdaj brez tebe drzne živeti lepše življenje … saj ima novo punco, boljšo službo, pa še videti je preklemansko dobro!

25. 6. 2008

Ni kaj, fant se je namesto, da bi postal živčna razvalina, vzel v roke in situacijo izkoristil v svoj prid ter uresničil zastavljene cilje – zgleduj se po njemu!

Ima novo punco

Ne glede na to, kdo od vaju je prekinil razmerje, bo on pri drugih ženskah iskal potrditev, da je še vedno vroča roba. Njegova samozavest namreč že nekaj časa (kolikor je pač trajalo vajino razmerje) ni bila na preizkusu, zato ni povsem prepričan sam vase in bo vesel zanimanja vsake nove punce … seveda pa ni nujno, da je ravno naslednja njegova sanjska ženska.

Kaj se lahko naučiš iz tega: Čas za 'žalovanje' se je iztekel in prav je, da stopiš korak naprej in se začneš družiti z novimi moškimi, tam nekje te zagotovo čaka gospod 'pravi'.

Videti je odlično

Po tem, ko sta se razšla, je izgubil nekaj odvečnih kilogramov, ki ga v razmerju s tabo sploh niso motili – dejstvo je, da mnogi ljudje, ko najdejo partnerja, opustijo skrb zase. Ker je spet na trgu samskih, je poskrbel za stilsko preobrazbo, ki bo pritegnila poglede samskih deklet.

Kaj se lahko naučiš iz tega: Čas je da tudi sama poskrbiš zase, sploh, če si svoj videz v razmerju kakorkoli zanemarjala. Velja pa tudi opozoriti: ko najdeš novega fanta, se nikar ne zapusti! Poskrbi, da boš tudi v njegovem objemu vedno urejena – le tako boš lahko naravnost blestela.

Napredoval je v službi

Verjetno se je po katastrofi na ljubezenskem področju, da bi zacelil svojo globoko srčno rano, vrgel v delo in rezultat je tu – napredoval je. Njegov šef je končno spoznal, da je odličen delavec in ga je za trud tudi nagradil. Ti pa se zaradi tega še bolj smiliš sama sebi … to ti ne bo prineslo napredka, veliko bolj verjetno je, da boš s takšnim obnašanjem ostala brez službe in prijateljic na delovnem mestu, ki te ne bodo več vabile na popoldansko kavico.

Kaj se lahko naučiš iz tega: Razpad vajinega razmerja ne jemlji kot konec, pač pa kot začetek novega življenjskega obdobja, ki te bo vodilo do novih izzivov in še lepših dogodkov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri