Ustvarjaj pozitivne spremembe

Misliš, da ga je nemogoče malo 'izboljšati'? Nismo za vsakodnevno teženje, ve pa se, da boš spala tako, kot si boš postlala.

9. 9. 2013

✦ Bodi konstruktivna

Ni preveč redoljuben? Prikaži mu negativne posledice nereda: nemogoče je kaj najti, pod posteljo pa so podgane že začele s spletan­jem gnezda. Predlagaj mu, da bi za ključe lahko uporabljala škatlo pri vhodnih vratih, podgane pa red že po naravi sovražijo, tako da bodo šle same od sebe. Všeč mu bo tvoj smisel za praktičnost.

✦ Z njim govori brez obtoževanja

Če hočeš kaj doseči, se opri samo na gola dejst­va: kopalnico uporabljaš tudi ti, na umazani posodi se dela plesen ... pri tem pa skrbno pazi, da svojega glasu ne boš obarvala z obtožujočim tonom. Sram ga bo, ne bo pa užaljen in vse se bo hitro uredilo.

✦ Ne postavljaj nemogočih zahtev

Če misliš, da bo vse petkove večere preživljal v tvoji družbi, si se uštela. En dan se mu bo tako utrgalo, da ga potem ne boš videla par dni. Fantje potrebujejo še več prostora zase kot punce, tvoja dolžnost pa je, da to spoštuješ. A če mu boš zaželela lep večer in izrazila željo, naj te zbudi, ko se vrne, da se bosta crkljala, bo doma še pred tvojo policijsko uro.

Pripravila: Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri